CEA MAI FRUMOASA RELATIE ESTE CU O FEMEIE CU INIMA SENSIBILA

Iubeste o femeie cu un suflet sensibil… pentru ca vei avea parte de o relatie plina de dragoste, pasiune, sensibilitate si intelegere. O femeie cu un suflet sensibil ofera totul. Asa ca fii bun cu ea. Apreciaz-o! Si roaga-te sa nu o pierzi niciodata.

O femeie cu un suflet sensibil va veni in viata ta, purtandu-si inima in palma. Va fi ca intr-un basm. Vei fi atras de bunatatea si compasiunea ei, de modul in care cauta constant modalitati pentru a ii ajuta pe altii. Te va inspira si pe tine. Iti vei dori sa faci lucruri frumoase, sa fii mai bun, sa ai un suflet frumos.

Te vei indragosti rapid de ea pentru ca este atat de usor sa iubesti un astfel de suflet. Ea nu ofera dragoste cu portia, ci din toata inima. Si ofera cat are. Pentru ea tot ce conteaza este sa iubeasca fara masura. Nu are de gand sa fie indiferenta.

In timp vei descoperi cat de mult ii pasa de pasiunile ei. Nu este nimic monoton la ea. In fiecare zi este o noua aventura, o sansa de a explora lumea impreuna. Este o femeie energica si plina de viata.

Cand este suparata, este extrem de suparata. Nu stie sa isi tina in frau emotiile. Si cand sufera, este dificil sa o vezi. Inima ei va fi franta. Si iti vei dori sa faci tot ce iti sta in putere pentru a rezolva aceasta problema. Iti vei dori sa ii opresti lacrimile care cad pe obrajii ei frumosi.

O relatie cu o femeie sensibila este cea mai buna relatie pe care o vei avea vreodata.
Pentru ca ea nu este speriata de probleme sau de dificultati. Cand duci o lupta, ea este acolo, langa tine… oferindu-ti o mana pe care sa te bazezi. Cand esti suparat, ea te asculta si te consoleaza. Cand esti nerabdator, ea iti tine in frau emotiile.

Ea te intelege mai bine decat toate persoanele din lume.

Iubeste o femeie cu un suflet sensibil… pentru ca vei avea parte de o relatie plina de dragoste, pasiune, sensibilitate si intelegere. O femeie cu un suflet sensibil ofera totul. Asa ca fii bun cu ea. Apreciaz-o! Si roaga-te sa nu o pierzi niciodata.

foto interior si prima pagina: jujikrivne, Shutterstock

4 MOTIVE PENTRU CARE PERSOANELE CU SUFLET SENSIBIL SUNT CEI MAI BUNI PARTENERI IN RELATII

15-20% din populatie poate fi clasificata drept extrem de sensibila (empatica), ceea ce inseamna ca creierul nostru este pur si simplu conectat pentru a raspunde mai emotiv decat restul persoanelor.

Multi credem ca persoanele cu suflet sensibil sunt “prea sensibile” pentru aceasta lume, insa scopul lor este unul special si chiar sunt cei mai buni parteneri in relatiile sentimentele.

Persoanele cu suflet sensibil reprezinta o mare parte a populatiei lumii; 15-20% din populatie poate fi clasificata drept extrem de sensibila (empatica), ceea ce inseamna ca creierul nostru este pur si simplu conectat pentru a raspunde mai emotiv decat restul persoanelor.

Mai jos lasam o lista cu motivele pentru care persoanele cu suflet sensibil sunt cei mai buni parteneri intr-o relatie:

1. Arata iubire neconditionata
Cel mai bun motiv de pe aceasta lume… dragostea! Persoanele cu suflet sensibil au o cantitate nesfarsita de iubire pe care o ofera persoanelor din jurul lor. Aceasta nu este o iubire simpla, neplacuta sau limita… ci o iubire reala, neconditionata, care are potentialul de a salva lumea.

Daca ai norocul de a te implica romantic intr-o relatie cu o persoana cu suflet sensibil, asteapta sa iti ofere inima sa… pentru toata viata!

2. Sunt etern optimiste

Persoanele cu suflet sensibil au o perspectiva cu adevarat pozitiva asupra vietii; in timp ce alti oameni sunt concentrati asupra jumatatii goale a paharului, persoanele cu suflet sensibil sunt cele care o umple astfel incat totul sa fie frumos. Ele nu participa la certuri, discutii aprinse si nici nu raspandesc zvonuri inutile despre alte persoane, motiv pentru care trebuie sa te astepti la o conversatie mai profunda si mai semnificativa, care sa iti deschida orizonturi, sa te faca sa vezi viata cu alti ochi si sa iti puna pe buze zambetul.

3. Se simt obligate sa vindece totul

Pe langa faptul ca isi doresc sa inteleaga fiecare aspect al personalitatii tale, sa te cunoasca cu adevarat, persoanele cu suflet sensibil simt o obligatie morala de a iti vindeca ranile sufletului. Ele isi vor face timp sa asculte povestea vietii tale, te vor lasa sa plangi pe umarul lor, sa iti spui durerea si te va ajuta sa gasesti modalitati de a restabili starea emotionala. Mai mult, ele vor incerca sa vindece intreaga lume.

Persoanele cu suflet sensibili s-au confruntat cu multi demoni si au invatat ce inseamna durerea si suferinta, asa ca vor fi mereu acolo pentru tine cand lucruri nu sunt tocmai roz.

4. Iti fac viata o bucurie
Misiunea lor in aceasta lume este sa raspandeasca dragoste neconditionata in intreaga lume. Daca ai o persoana cu suflet sensibil langa tine, atunci te poti considera o norocoasa deoarece aceasta va face tot posibilul sa te vada fericita! Iti va lumina viata si te va ajuta sa renunti la gandirea negativa si sa adopti obiceiuri mai pozitive.

Apreciaza persoanele cu suflet snesibil deoarece ele sunt cele care iti aduc cea mai multa fericire!

sursa