7 motive să-ţi găsești un bărbat mai tânăr şi să savurezi viaţa din plin

Consider o mare prostie faptul că femeile foarte rar încep relații cu bărbații mai tineri. Ele îşi spun: “Totul e pentru o vreme”, sau “Oricum nu se va uita la mine”.  Se întristează, îşi privesc celulita în loc să-l cucerească pe tânărul cavaler.

Iată 7 motive să-ţi schimbi punctul de vedere:

1. Motivul demografic

Bărbații mor mai devreme. Asta înseamnă că dacă un cuplu vrea să fie fericit împreună “până când moartea îi va despărți” e de dorit ca femeia să fie cu 10 ani mai în vârstă.  În general, raportul dintre bărbați și femei este aproximativ egal. La vârsta adolescenței, băieți sunt mai mulți decât fete. “Lipsa bărbaților” apare după 40-60 de ani. Situația ar putea fi corectată, dacă femeile în cuplu ar fi mai în vârstă. Din anumite motive, la noi totul e invers.

2. Motivul sexual

Toată lumea știe că sexualitatea femeilor atinge apogeul mai târziu decât la bărbați și mai târziu intra în declin. Atunci, reiese că un cuplu ideal va fi “mama lui Stifler” și un student tânăr. Combinația ideală ar fi un băiat de 19-20 de ani şi o femeie de 32 de ani. Oamenii vor deveni mult mai fericiți pe plan sexual.

3. Motivul social

Unele femei fiind în spatele unor parteneri mai în vârstă, încetează să se mai dezvolte. Ele stau acasă, privesc telenovele şi nu vor să muncească, cheltuind banii soţului. Despre acestă situație se obișnuiește să se spună: “ce norocoasă e femeia”. În consecință femeile ajung dependente, apare problema violenței fizice şi psihologice. Cuplul în care salariile sunt egale, e scutit de o astfel de problemă. Un partener tânăr stimulează femeia să fie lider, să rezolve problemele vieții și să fie independentă.

4. Motivul psihologic

Femeia înțeleaptă, cu o anumită experienţă de viaţă va fi mai tolerantă faţă de soţul ei, decât cea tânără. Ea nu-i va limita libertatea şi nu-i va cere munți de aur. Astfel, nu există riscul unui atac de cord la bărbat din cauza suprasolicitării. O variantă ideală.

5. Motivul erotic

Categoria MILF în filmele erotice bat toate recordurile. Aceste filme sunt cele mai solicitate în rețea. Evident, mulți bărbați au fantezii cu femeile mai în vârstă. Și femeile încep să aibă interes, oprindu-şi atenția la bărbații mai tineri? De ce să nu-ţi faci visurile să devină realitate? Visurile trebuie să devină realitate!

6. Motivul estetic

Femeia, fiind cu un bărbat mai tânăr, cu siguranță simte necesitatea să se mențină în formă. Nu ai nicio motivație să stai la dietă, când ai alături un bărbat cu burtă cu 15 ani mai mare decât tine. Cine are nevoie de asta? Alături de un bărbat tânăr femeia întotdeauna va arăta mai bine!

7. Motivul feminist

Una dintre problemele societății moderne este sexismul. Femeile nu sunt luate în serios, mai rar sunt numite în funcții de conducere, iar dacă o femeie are succes se obișnuiește să se șoptească: “s-a culcat cu cine trebuie”… Dar cine va îndrăzni să spună că femeia “s-a culcat”, dacă va avea lângă ea un student tinerel?

Astfel, într-un cuplu în care femeia este mai în vârstă are multe avantaje. Atunci de ce astfel de cupluri provoacă uimire în societate?

Autor: Morena Morana

Sursa

error: Content is protected !!