Diavolițe interesante! Doar femeile trecute de 30 de ani au aceste secrete pentru a te cuceri!

Când aveam douăzeci de ani, credeam că toate femeile de treizeci de ani sunt bătrâne. În tinerețe eşti convinsă că maturitatea nu te va ajunge niciodată. “O asemenea grozăvie nu se va întâmpla cu mine! Sau, voi fi bogată la această vârstă, voi sta pe terasa propriului apartament cu vedere spre ocean, zâmbindu-i bărbatului iubit. Și da, bineînțeles voi fi extrem de frumoasă.”

Ce prostuță eram. Dragi femei trecute de treizeci, iertaţi-mă, sunteți uimitoare!

Se pare că femeile de 30 de ani au avantaje uriașe față de cele de 20 de ani.

– Ne îmbrăcăm aşa cum ne place nouă.

Nu avem necesitatea să îmbrăcăm fuste scurte, pantofi cu toc sau să pierdem jumătate de zi pentru machiaj, coafură şi să tremurăm de frig în faţa unui club. Mergem în baruri, chiar după muncă, împreună cu colegii veseli pentru a comunica şi a ne distra în adidaşi şi îmbrăcăminte confortabilă.

–  Suntem independente.

Nu ne mai sperie nimic, nici lipsa banilor, nici singurătatea sau alte lucruri. Stăm bine pe plan financiar şi ne putem îndeplini singure orice dorință.

– Abilitatea de a ne îndepărta de opinia celor din jur

La 20 de ani este foarte important ce cred alţii despre tine. După 30, ai o mie și una de scuze la fiecare ocazie. Odată cu trecerea anilor este important ce cred doar câțiva oameni.

–  Clubul prietenilor adevărați

La 30 de ani avem deja un cerc de prieteni cu aceleași idei. În loc de o mie de cunoscuți, preferăm un singur prieten adevărat.

–  Vorbim calm despre sex şi îl practicăm

După treizeci femeia deja nu se mai rușinează când aude cuvântul sex. Ea ştie exact ce vrea de la bărbat. Nu-şi dorește să complice lucrurile sau să joace jocuri pentru a induce pe cineva în eroare. Ea îşi exprimă dorințele în mod deschis. Ştie cum să se relaxeze cu adevărat şi să se distreze în pat, ceea ce este dificil la douăzeci de ani.

–  Suntem înnebunite după călătorii

La treizeci de ani ne cuprinde o manie de a vedea cât mai multe părți ale lumii. În interior crește un călător flămând şi te simți un om al lumii. Cum poți aparține unei ţări sau unui oraș?

Sursa