Ce se va întâmpla, dacă după 15 ani de căsătorie veţi face dragoste în fiecare zi…

“Multe cupluri căsătorite de mai mulți ani, fac dragoste doar o dată pe săptămână, iar noi suntem unul dintre aceste cupluri. Și motivul nu este că nu ne dorim s-o facem mai des. Avem patru copii (cu vârsta de 9, 7, 5 , 1 ani), toată ziua suntem la muncă și, la sfârșitul zilei, niciunul dintre noi nu mai are puteri pentru asta.

De aceea, am decis să încercăm un maraton experimental de 60 de zile. Când, dacă nu acum?

Am început cu faptul că i-am trimis soțului un mesaj minunat, explicându-i ce începem chiar în această seară. Am luat decizia rapid și regula a fost simplă: în fiecare zi realizăm planul, cu excepția cazului când cineva este într-o călătorie de afaceri sau are febră.

Lucruri interesante au început să se întâmple, doar după câteva zile ale experimentului. Am observat că soţul meu era mai calm față de anumite lucruri care îl tulburau anterior. De exemplu, grija banilor a devenit mai puțin importantă, decât înainte. Poate totul se datorează oxitocinei si dopaminei, care se secretă după sex? De fapt, nici nu contează care este cauza, adevărul este că ambii am devenit mai calmi și mai pozitivi în abordarea tuturor problemelor.

Pentru mine, sexul zilnic a devenit o modalitate care mă ajută să recâștig legătura cu soțul meu. Cu fiecare zi a experimentului, simțeam că sunt mult mai dorită. De asemenea, am înțeles că sexul zilnic – este o investiție importantă în viitorul relației. Suntem în luna a cincea a experimentului nostru şi pot să vă spun că legătura noastră a devenit mai puternică, iar noi suntem mult mai calmi în soluționarea problemelor, decât înainte. Sexul a devenit un obicei benefic, care ne aduce premii în fiecare zi.”

Sursa