Nativul cu cea mai mare forță şi încărcătură emoțională. Iată cine e semnul cel mai puternic din zodiac…

Fiecare semn zodiacal are părțile sale puternice. Cineva are un suflet bun, cineva – norocul în buzunar. Însă cel mai puternic și ferm în deciziile sale este Scorpionul.

Forța și încărcătura emoțională puternică este în mare parte determinată de planeta Pluto, sub protecția căreia se află. Datorită influenței sale, Scorpionii nu recunosc slăbiciunile – nici în sine, nici în alte persoane. Și chiar dacă există o “pată albă” în sufletul lor, nu se vor liniști până când nu o vor îndepărta.

Majoritatea Scorpionilor devin lideri excelenți. Acești nativi sunt oameni muncitori. Ei pun mult suflet în ceea ce fac și reușesc să obțină succes, atunci când nimeni nu crede în ei.

Scorpionii s-au obișnuit să surprindă. Ei nu se opresc la jumătate de cale pentru a-i dezamăgi pe ceilalți. Poate că sunt puțin pretențioși, însă această calitate nu-i face mai răi, ci îi ajută să realizeze mult mai multe lucruri.

Cea mai importantă calitate este rezistența extraordinară în situații extreme. Caracterul dur îi ajută să nu intre în panică, chiar dacă se pare că nu există cale de ieșire.

Nu toată lumea îi iubeşte, dar practic nimeni nu rămâne indiferent față de ei. Fie sunt iubiți, fie sunt urâți – dar în ambele situații Scorpionul se va ţine cu demnitate.

Va fi extrem de norocos cel care va accepta caracterul deloc simplu al acestui nativ şi-l va putea iubi cu sinceritate. Scorpionul se dedică complet iubirii – pasiunea lui nu poate fi păstrată într-un singur corp, ea trebuie împărțită cu a doua jumătate.

Acești nativi sunt prieteni excelenți. Urăsc trădarea, de aceea niciodată nu-i înșală pe cei dragi. Nu uită binele făcut și te vor răsplăti cu aceeași monedă. În același timp, le este foarte dificil să uite supărările și să ierte persoana care i-a făcut rău. Nu aștepta că vei fi iertat imediat, Scorpionul are nevoie de timp să se potolească și să analizeze starea lucrurilor.

Ura față de ei poate duce la răzbunare nemiloasă, iar orice răutate exprimată în adresa lor e capabilă să se înece în sarcasmul lor cinic şi umorul subtil.

Sursa