Tot adevărul despre relaţiile la distanţă…

Relațiile la distanţă sunt complicate. Numărul de kilometri dintre două persoane și faptul că se află în diferite fusuri orare – fac lucrurile şi mai complicate.

Însă, chiar și atunci când e greu, gândul că ai pe cineva care te iubește, care te alege în fiecare zi, chiar dacă este departe, este în continuare de neprețuit și merită.

Relațiile la distanță sunt aceleași ca şi toate relațiile normale. Toate necesită efort. Singura diferență este că nu sunteți împreună fizic.

Relațiile la distanță nu vor funcționa, dacă ambii parteneri nu vor depune efort. Este o provocare. Distanta înseamnă atât de puțin, atunci când ambii știți că indiferent ce se întâmplă vă veți iubi reciproc.

Relațiile la distanță vor găsi întotdeauna timp pentru sine – oricare ar fi diferența de timp. Să găsești timp pentru a comunica cu persoana iubită este foarte ușor. Dragostea găsește întotdeauna timp.

Relațiile de la distanță  – sunt încredere și onestitate. Dacă nu puteți fi cinstiți, dacă nu aveți încredere unul în celălalt, atunci nu va ieşi nimic. Încrederea și onestitatea merg mână în mână.

Relațiile la distanță învață oamenii că distanța nu există dacă iubirea este adevărată.

Pentru că nu contează cât de departe sunt doi oameni, dacă ei cred și se țin unul de celălalt, iubesc și au încredere, distanța niciodată nu va fi o problemă.

Sursa