Merită să-l aștepți atât de mult. El va fi bărbatul pe care ți l-ai dorit…

Va veni când te aștepți cel mai puţin. Va veni când vei fi mulțumită şi te vei bucura de viaţă. Când vei construi singură planuri, fără să ţii cont de părerile altora. Va veni atunci când vei fi cea mai bună – chiar dacă încă nu-ţi dai seama de acest lucru, pentru că el va descoperi tot ce ai mai bun.

Când va veni, lumea ta va exploda de emoții. Vei fi sceptică. Lângă el îţi vei controla emoțiile. Vei fi prietenoasă, dar nu prea mult. Vei încerca să te protejezi de o nouă durere. Nu vei fi prea deschisă cu el, dar în curând îţi vei da seama că te simţi confortabil şi în siguranță. Vei șterge de pe listă punctele ce ar trebui şi ce nu ar trebui să facă, deoarece în curând vei înțelege că această listă nu are sens.

Vei vedea că sentimentele și cuvintele lui sunt confirmate prin fapte. Îl vei vedea mai des decât te așteptai. Îţi va fi dor de el. Vei înțelege că există ceva special între voi, vei începe să simți ceva la care nu ai sperat niciodată.

Iar când va veni momentul potrivit, îţi va spune direct ceea ce simte, știind ce riscă, dar înțelegând că merită. Te va convinge că sentimentele lui nu vor dispărea, că decizia lui este conștientă, că acum eşti o parte din viața lui. Va simți îndoielile tale și nu te va grăbi, ci te va îmbrățișa și te va aștepta să-l crezi.

El ştie ce se întâmplă în interiorul tău. Și va face totul să te simți în siguranță, astfel încât să fii deschisă cu el, iar el să te poată proteja. Va fi acolo, va face totul pentru tine. Și atunci vei înțelege că anume aceste trăiri ți-au lipsit.

Apoi vei observa cum zidurile de granit ale inimii tale se distrug și te lași cuprinsă de sentimente. Te decizi să-l accepți în viața ta. Nu te-ai gândit niciodată că vei face acest lucru, dar te strădui pentru el, pentru că știi că şi el va face totul pentru tine.

Vei observa cum adormi zâmbind, pentru că în sfârșit ai găsit ceea ce căutai.

Ai găsit acea iubire pe care ţi-o doreşti. Iubire, care este mai bună decât în filme, pentru că se întâmplă tine. Iubire în care sunteți ambii egali. Iubirea ce se bazează pe principiile și valorile voastre. Iubirea care are o temelie solidă și nu are cum să se distrugă. Iubirea pe care nu o vei găsi în altă parte, pentru că este unică şi atât de specială. O iubire pentru toată viață. Iubirea pentru care trebuie să lupți.

Protejeaz-o. Ai grijă de ea. Luptă pentru ea.

Nu fi de acord cu mai puţin. Nu încerca să justifici alt tip de iubire care nu se simte AŞA. Nu inventa sentimente, nu căuta această iubire, pentru că ea te va găsi singură. 

O astfel de iubire va veni. El va veni, așteaptă. Merită să aștepți.

Sursa