Într-o zi vei întâlni bărbatul care te va face să strălucești! Doar atunci vei înțelege de ce cu alții nu a mers…

Acest bărbat te va iubi pentru ceea ce eşti.

Când întâlnești o astfel de persoană, înțelegi de ce cu alții nu a mers… Nu te vei mai gândi dacă merită să-l suni sau dacă îi va plăcea noua rochie. Nu te vei întreba dacă eşti prea obsesivă sau te vei îndoi dacă să-i scrii prima. Vei înceta să-ţi mai pui întrebări despre cum să te comporți.

Vei fi tu însăți. Pentru că acest bărbat te va iubi pentru ceea ce ești.

Într-o zi vei întâlni bărbatul care te va înțelege. Va iubi felul în care îţi muști buzele atunci când te gândești cât unt de ciocolată să pui pe pâine. Nu va spune niciodată că ești prea zgomotoasă, sau prostuță. Tot ceea ce faci îl va cuceri – indiferent cât de amuzant sau ciudat poate fi. Va iubi toate aceste lucruri mici, pentru că ele te fac aşa cum eşti.

Nu, nu te va pune pe piedestal, nu te va considera perfectă. Te va înțelege şi nu-ţi va cere să te schimbi. Te va accepta cu toate ciudățeniile, defectele, obiceiurile și va spune cu mândrie: “Da, este a mea”.

Nu te va face să te îndoiești de deciziile tale. Îţi va spune clar că are nevoie de tine. Și nu va pleca nicăieri. Într-o zi vei întâlni acest bărbat și totul va reveni la locul său.

Nu te vei compara cu alte femei sau cu fosta lui parteneră. Te vei simți mai ușor, mai fericită, mai iubită, pentru că atunci când te privește, știi că privește pe lângă defectele tale, te privește direct în suflet.

Într-o zi îl vei întâlni și vei simți că nu trebuie să te prefaci. Vei râde mai ușor, vei respira mai adânc, te vei simți liberă cum nu ai mai fost cu nimeni.

Acest bărbat te va face să strălucești mai tare, să te dezvolți, să-ţi schimbi viaţa. Te va ajuta să vezi că eşti frumoasă şi puternică. 

Într-o zi vei întâlni bărbatul care te va iubi pentru ceea ce eşti. De aceea așteaptă-l, pentru că meriți o astfel de iubire.

Sursa