Nu te îndrăgosti de Scorpion! Te va distruge din interior şi te va construi din nou.

Scorpionul are câteva înfățișări într-o singură persoană. Poate fi în centrul atenției, cât și închis după ușile ferecate.

Te va învăța că prima impresie nu întotdeauna este corectă. Îţi va arăta o dragoste dură, pentru că preferă sinceritatea, chiar dacă adevărul poate provoca durere. El știe că minciuna doare și mai mult.

Te va împinge la acțiune, pentru că vede în tine ceea ce alții nu observă. Crede în potențialul tău, chiar și atunci când tu te îndoiești.

Este cel mai credincios dintre toate semnele zodiacului. Va lupta pentru tine până la sfârșit, dacă îi dovedești că meriți atenția şi timpul lui.

Este nepoliticos și aspru, însă când va avea încredere în tine să-ţi spună de ce are un astfel de comportament, te vei îndrăgosti iremediabil de el.

Este foarte selectiv atunci când îşi alege jumătatea, de aceea va frânge multe inimi.

Nu te îndrăgosti de Scorpion, dacă nu eşti pregătită să-i auzi expresiile tăioase, pentru că el nu se reţine.

Este încăpățânat și câștigă cele mai multe bătălii pe care le întâlnește în viața sa.

Te va iubi mai mult decât oricine și va ține minte cele mai mici detalii despre tine. Îţi va schimba radical versiunea originală.

Scorpionul nu poate fi uitat uşor. Va rămâne sub pielea ta, chiar şi atunci când va fi departe de tine. Niciodată nu-l vei uita.

Va deveni etalonul cu care îi vei compara pe ceilalți.
Nu te îndrăgosti de Scorpion, dacă nu vrei să lași cu el o parte din sufletul tău.

Sursa