Nu a fost ușor să plec, însă a trebuit să o fac. Merit un alt bărbat și tu o altă femeie…

“Într-o zi mă vei căuta în fiecare persoană, dar nu mă vei găsi.”

Totul s-a terminat atât de greu, pentru că, de fapt, nici nu a început. Eram undeva între visuri și fantezii, care nu erau destinate să se împlinească.

Dar asta nu înseamnă că despărțirea nu m-a frânt. Asta nu înseamnă că mi-a fost mai ușor să plec, când tot ce voiam – era să rămân.

Faptul că am plecat nu înseamnă că n-am iubit. Înseamnă că trebuia să învăț să mă iubesc pe mine.

Durerea a venit fără avertisment. A venit după următoarea victimă. Am rămas alături de tine mai mult decât ar fi trebuit, aveam speranța că vom reuși.

Credeam că te iubesc mai mult, pentru că nu ai fost niciodată al meu, însă voiam să fii …

S-a dovedit că doar eu făceam totul. Doar eu iubeam, voiam, depuneam efort. Dar mai mult nu am putut. Şi nu e pentru că nu o făceam suficient, pur şi simplu nu ne potriveam. Nici iubirea mea nelimitată nu putea schimba acest lucru.

În cele din urmă, am încetat să cred în noi. În cele din urmă, mi-am dat seama că am greșit, oferindu-ţi inima.
De aceea, ţi-am spus “La revedere”, iar acest lucru m-a frânt. Să renunț la tine a fost cel mai dificil lucru pe care l-am făcut vreodată, dar știam că aşa e mai bine.

Nu-mi scrie. Nu mă suna. Pentru că am plecat. Dacă voiai acest lucru, să ştii că ai învins. Când vine vorba de iubire, am nevoie de un rezultat pe termen lung. Iar tu niciodată nu mai fi iubit aşa cum te iubesc eu.

Am plecat pentru amândoi. Merit un alt bărbat și tu o altă femeie. Acea femeie de care să fii sigur.

Mereu mi-ai spus că sunt puternică. Și acum trebuie să aplic această putere, încercând să te uit. Încă mă doare și mi se frânge inima. Inima îmi spune să rămân și să încerc din nou, iar mintea îmi spune să nu fiu prostuță.

Am nevoie de cineva, care are nevoie de mine.

Știu că nu-ți este indiferent. Nu vrei să rămân, dar nu vrei nici să plec. Eu însă, trebuie să fac exact asta.

Și dacă îți pasă, atunci mă vei lăsa să-l găsesc pe cel care-mi va da, ceea ce nu poți tu.
Nu, nu renunț. Doar că pentru prima dată în viață vreau să-mi dau ceea ce merit. Îmi pare rău că această persoană nu poţi fi tu.

Sursa