Dacă doi oameni sunt predestinați să fie împreună, se vor regăsi din nou…

E greu să descriu ceea ce simt. Dar mult timp mi se părea că lipsește o parte importantă din mine. Mă trezeam şi nu puteam dormi, după următorul vis în care te întâlneam pe tine. Mă gândeam la tot ce am făcut greșit.

Puloverul pe care mi l-ai dăruit a stat neatins în dulap, dar niciodată nu mă gândeam să-l arunc. Cartea ta preferată adună praful pe raft. Fotografia noastră de pe frigider, deja e arsă de soare. Locul care a fost cândva al nostru, deja a văzut alţi bărbați. Încă mai sunt produse care îmi amintesc de tine, pentru că tu erai primul care îmi spunea să le încerc. Mai este şi berea pe care o beau cu tine în fanteziile mele, pentru că era preferata ta.

Oamenii nu mai întreabă de tine. Toți, cu excepția mea.

La fiecare zi de naștere mă gândeam să-ţi scriu sau să te sun, dar îmi era frică de ceea ce voi afla. Îmi era frică să aflu că nu mi-ai dus lipsa.
Încă eşti în memoria mea. Când sunt copleșită de aceste gânduri, simt goliciune.

Pentru că atunci când ai plecat, ai luat o parte din mine.

Mă rugam în fiecare duminică să te întorci.

“Când cineva este în inima ta, nu pleacă pentru totdeauna. El se poate întoarce în cel mai nepotrivit moment.”

Au trecut 5 ani. 5 ani, în care mă uit la reflecția mea și te văd pe tine. Văd acele părți ale mele, care s-au format datorită iubirii tale. Datorită ţie, am devenit alta. Și dacă vei scoate totul de pe mine, vei vedea acolo o bucată din tine.

Viața mea a continuat.

Apoi s-a întâmplat asta. Numele tău a apărut pe telefonul meu, așa cum mi-am dorit întotdeauna. Nu-mi venea să cred. Simțeam bucurie şi frică.

Te-ai întors. O mică conversație a trecut în planuri. M-am pregătit câteva ore de întâlnirea noastră. Aveam în cap un milion de întrebări, însă răspunsurile nu mai aveau importanță.

Un singur lucru era important – te-ai întors. Ne-am întors.

Nu contează ce spun alţii. Cel mai important este că eşti aici.
Când te-am văzut, am simțit că s-a întors o parte din mine. Acum, inima mea este întreagă.

M-ai învățat că dragostea adevărată nu trece cu timpul. Este suficient de puternică să depășească timpul, circumstanțele și despărțirea. Mi-ai dat ceva în care să cred. Și nu am renunțat. Nu am încetat să cred că vei găsi calea înapoi spre mine.

Oamenii spun că acum sunt mai fericită. Și este adevărat: sunt cea mai fericită când ești lângă mine.

Sursa