Când femeia simte că nu mai este prioritatea ta, ea pleacă fără să privească înapoi…

Femeia nu are nevoie de cineva, care nu are nevoie de ea. Ține minte asta! În momentul în care simte că nu este o prioritate, pleacă fără să privească înapoi.

Să fii cu un bărbat care nu ştie ce simte, este inutil. Acest lucru o face să arate disperată, iar asta nu este pentru o femeie puternică.

Ea a lucrat mult pentru a dobândi încrederea în sine și a se iubi. A învățat cum să fie singură și să fie fericită. Deci nu are nevoie de tine.
Și dacă eşti destul de norocos să atragi atenția unei femei puternice, asigură-te că nu-i furi timpul.

Ea apreciază onestitatea și faptul că eşti direct, indiferent de ceea ce spui. Și nu aștepta să aibă nevoie de tine, doar pentru că exişti. Nu o va face.

Dintr-un motiv ciudat (probabil din cauza filmelor și cărților), există o opinie că scopul final al fiecărei femei este să vâneze bărbații. Permite-mi să-ţi spun, că nu este adevărat.

Desigur, la un anumit nivel, toate ne dorim să fim într-o relație stabilă, plină de iubire, însă multe dintre noi şi-au dat seama că defectele, de obicei, depășesc calitățile.

Bărbaţii nu sunt de încredere, ne pot răni uşor și uneori totul pare a fi o pierdere de timp.

Cu cât femeia devine mai puternică, cu atât mai puțin își face griji dacă are sau nu un bărbat lângă ea.

Odată ce învață să se iubească, o vei cuceri mai greu. Ea nu va cădea în plasa bărbaților. Nu va sta undeva într-o parte, așteptând până când cineva o va observa.

Pentru că, haideţi să fim onești: relațiile sunt complicate. Și ar trebui să înceapă numai atunci când vrei cu adevărat să rezolvi toate problemele. Femeile puternice știu acest lucru, de aceea, sunt extrem de selective atunci când îşi aleg bărbații.

Sursa