Horoscop 2018 pentru toate semnele zodiacale. Iată ce an urmează să ai!

Simbolul anului 2018 – va fi Câinele. Acesta le va aduce noroc Capricornilor, Scorpionilor și Vărsătorilor, deși începutul anului pentru ei va fi dificil. La sfârșitul anului 2017, Leii și Gemenii vor primi semne care vor indica direcția în care să meargă. Berbecul îşi va găsi fericirea, iar Fecioarele și Racii, dimpotrivă, riscă să înrăutățească relațiile cu cei dragi.

BERBEC

Anul Câinelui va fi unul de succes pentru Berbec, care încearcă să facă ceva, să înceapă o nouă afacere sau să-și găsească un loc de muncă. Schimbările neapărat se vor întâmpla. În 2018, Berbecul va fi mai reținut: nu se va arunca în aventuri, nu va cheltui banii nechibzuit şi nu va investi în proiecte dubioase. Sub influența simbolului anului, își va îndrepta energia în direcția bună. Călătoriile îi vor aduce multă bucurie. Mulți Berbeci îşi vor găsi fericirea.

TAUR

Pentru Taur, anul 2018 va fi anul unificării sub semnul familiei. Vă recomandăm să nu uitați de rude și să le acordați atenție. Oamenii apropiați ţi-ai dus dorul tot anul, în timp ce făceai progrese în diferite domenii. Și totuși, stelele susțin că la începutul anului Taurul va primi o ofertă atractivă sau va fi promovat pe scara profesională. Nu refuza, norocul este de partea ta.

GEMENI

Gemenii veseli și lipsiți de griji, sub influența Câinelui se vor gândi dacă tot ceea ce au obținut anul trecut, a meritat atenția și nervii. Anul 2018 va fi unul înțelept pentru Gemeni, astfel începe o perioadă de reevaluare a valorilor. Anul Câinelui va fi unul de succes pentru ei. Aveți șanse să schimbați destinul, să faceți ceva nou, care vă aduce profit sau să schimbați profesia.

RAC

Viața celor născuți sub semnul Racului niciodată nu a fost ușoară. Poate că, din acest motiv, reprezentanții acestui semn sunt oameni atât de închiși. Anul 2018 va fi dificil pentru Rac.Unii dintre ei vor fi nevoiți să se mute într-o altă regiune a orașului sau chiar într-o altă  țară. Pentru alții – o lovitură puternică va fi pierderea locului de muncă, eșec în carieră sau la studii. Însă Racul încrezător, alături de Câinele binevoitor și persistent, va trece peste toate încercările vieţii și va găsi o cale de ieșire din orice situație.

LEU

Leii, obișnuiți să se afle în centrul atenției și să-i cucerească pe toţi cu abilitățile și frumusețea lor, în 2018 vor deveni și mai atrăgători. Dar încrederea în sine prea mare poate juca cu ei o glumă proastă. La începutul anului, sunt expuși riscului de a suferi pierderi într-o afacere nereușită și inutilă. Controlaţi emoțiile și analizați bine toate deciziile.

FECIOARA

Fecioarele sunt muncitoare, iar ultimii trei ani au fost destul de dificili. Anul Câinelui va aduce bucurie în viața lor şi în sfârşit vor simți cum apar roadele muncii lor. Câinele va răsplăti aceşti nativi cu bucurii profesionale şi financiare, cu schimbări importante și neapărat cu iubire. Nu așteptați ca anul să fie simplu, însă vă va aduce multe clipe fericite.

BALANŢA

Pentru Balanţe anul 2018 va fi dificil. Acești nativi vor fi nevoiţi să ia decizii pentru a rezolva problemele celor apropiaţi. Nu vă faceți griji, Câinele va fi alături de voi, totuși, aveți grijă ca raționamentul și procedurile să nu se transforme în certuri. Deja la începutul anului, Balanțele se vor îndoi de corectitudinea deciziilor. Prietenii devotați vă vor ajuta să vă simțiți calmi şi încrezători.

SCORPION

Scorpionii adesea sunt priviți ca oameni reci, fără sentimente. De fapt, ei au un caracter blând, cald, sunt iubitori și posedă o energie atrăgătoare. Anul Câinelui îi va ajuta să-și exprime sentimentele, astfel Scorpionii vor lega noi relații de iubire și chiar de căsătorie. Câinele doar va consolida cele mai bune calități ale Scorpionilor pentru ca aceştia să cucerească noi culmi, să obțină victorii și să obţină ai mult succes.

SĂGETĂTOR

Anul Cocoșului a fost unul de succes, distractiv și le-a oferit Săgetătorilor multe clipe fericite. În anul Câinelui, optimismul doar va crește. Călătoriile, noile experiențe şi oamenii noi vor aduce doar bucurie în viaţa lor. Vor avea ocazia de a impresiona, a-şi împărtăși cunoștințele și talentele. În anul Câinelui, Săgetătorii cu îndrăzneală pot începe cele mai incredibile proiecte, pe care le vor realiza la cel mai înalt nivel.

CAPRICORN

Anul trecut a fost instabil pentru Capricorni. Mulți dintre ei cred că norocul i-a părăsit și nu se va mai întoarce. Câinele va aduce o parte pozitivă și va restabili încrederea, va apărea stabilitatea și liniștea sufletească. Capricornii vor merge cu îndrăzneală înainte și vor fi răsplătiți pentru eforturile lor. Însă pentru aceasta vor trebui să utilizeze corect experiența pozitivă și negativă acumulată.

VĂRSĂTOR

Pentru Vărsător, anul Câinelui va începe cu succes. Din păcate, liniștea se va termina deja la mijlocul anului. În acest timp, Vărsătorii își vor stabili un obiectiv mare sau vor dori să facă o achiziție pe care şi-au dorit-o, de exemplu, să cumpere o mașină sau un apartament. A doua jumătate a anului va fi cu adevărat critică, atunci când vor fi nevoiți să ia decizii importante. Amintiți-vă, Câinele este de partea voastră, însă evitați acțiunile nechibzuite.

PEŞTI

Pentru Pești, va fi un an de succes pe plan financiar. În anul Câinelui, Peștii vor înţelege că a venit timpul să aleagă o cale independentă și să se miște în această direcție. Nu vă speriați, în 2018 începeți orice lucru și chiar mai multe proiecte. Direcția aleasă va fi decisivă. Din cauza dezacordurilor cu rudele, pot apărea conflicte serioase.

Sursa