Cât de DULCE eşti în funcție de zodie…

Când se pare că semnele zodiacale au fost descrise din toate punctele de vedere posibile – ele vă pot surprinde din nou. Și de data aceasta – cu partea dulce. Vreți să știți cu ce deliciu vă puteți asocia și ce spune acest lucru despre dumneavoastră? Găsiți-vă semnul zodiacal și aflați.

Berbec – “Ciocolată fierbinte”

Femeia-Berbec – este incitantă şi pasională. În relația cu “Ciocolata fierbinte” va trebui să menții un anumit regim de temperatură al pasiunii, astfel încât să nu o lași să se răcească. Ea nu este o simplă ciocolată fierbinte, ci cu tot felul de condimente – cuișoare, ghimbir, paciuli sau piper negru. Un deliciu destul de inflamabil, nepotrivit pentru cei care sunt obișnuiți cu bucatele “de post”.

Taur – “Lapte de pasăre”

Această bomboană are cea mai previzibilă umplutură. Calmă, iubitoare de pace, ea rareori îşi iese din fire. “Laptele de păsăre” este simbolul căminului familial, confortului. Cu toate acestea, necesită condiții speciale de păstrare. Are nevoie de un partener de încredere – o “cutie”, în spatele căreia se va simți ca după un zid de piatră, ce o protejează de căldura problemelor şi de răceala nenorocirilor.

Gemeni – “Rafaello”

Fiecare Femeie – Gemeni are un miez tare în inima sa. Mulți bărbați ştiu că nu e uşor să o ţii alături. Ea poate pleca la altul dacă în relație se începe plictiseala.  Această neseriozitate şi superficialitate este compensată cu inteligenţa și versatilitatea ei. “Rafaello” este sursa diversității “senzațiilor de gust” pe care nu le vei obține de la alt semn al zodiacului.

Rac – “Bomboană gumată”

Acest deliciu are milioane de amatori în întreaga lume. Femeia-Rac necesită o abordare specială, iar dacă este nepotrivită atunci nu va fi “comestibilă”. Fiind o ființă delicată și vulnerabilă, nu tolerează supraîncălzirea din cauza iubirii, transformându-se repede în jeleu. La început necesită romantism în relatie, iar cu timpul devine vâscoasă si lipicioasă, încearcă să-şi ţină partenerul şi multora le place acest lucru.

Leu – “Caramel”

Femeia Leu – Caramel – este cea mai înșelătoare, din punctul de vedere al bărbaților amatori de dulce. Adesea se preface costisitoare, dar nu prezintă nimic special. Însă fiind înconjurată de adorație şi încălzită de privirile admirabile, este deosebit de gustoasă și poate decora cea mai rafinată sărbătoare.

Fecioara – “Alună în ciocolată”

Femeia-Fecioară face parte din categoria deserturilor tari cum sunt cele cu nuci, alune, praline. Viața Fecioarei, de regulă, este supusă unei ordini stricte, justificată logic, dar nu vei putea descoperi această femeie din prima încercare. Inaccesibilitatea stârnește gusturile bărbaților, în ciuda pericolului pentru dantură. În primul rând trebuie să-i dai voie un pic să se topească și apoi să-i simți gustul de neuitat.

Balanță – “Afină glazurată”

Afinele glazurate – nu sunt doar un deliciu rafinat, ci şi benefic. Această femeie niciodată nu este “prea multă”. Femeia Balanță nu tolerează disconfortul si comportamentul dur, în caz contrar umplutura amar-acrișoară se va transforma în ceva rânced.

Scorpion – “Acadea”

Femeia Scorpion îşi poate îngheța dorințele, dar se poate topi ușor. În dragoste, femeia – acadea este cel mai interesant caz. Are nevoie de un amant abil, care preferă gustul monoton, dar îndelungat. Acest „cristal de zahăr“ trebuie explorat încet, cu plăcere. Din acest motiv, este preferata amatorilor de dulce.

Săgetător – “Ciocolată poroasă”

Ciocolata poroasă poate fi comparată cu șampania, ceea ce creează un sentiment de sărbătoare pe fundalul unei vieți cotidiene gri.
Femeia-Săgetător are un temperament şi un caracter exploziv, cel putin în relație cu ea întotdeauna există sentimentul de luminozitate si rapiditate.

Capricorn – “Vişină în ciocolată”

Femeia-Capricorn are capacitatea unică de a-și păstra și “conserva” frumusețea și energia pe mulți ani. Să ai o astfel de bomboană este un mare noroc pentru bărbat. Însă din cauza unor cerințe prea mari faţă de partener, ea rămâne singură, riscând să se transforme dintr-un fruct suculent îmbibat cu miros cald de cognac sau de rom, într-o vişină înghețată fără gust și miros. Pentru a o încălzi din nou – vei avea nevoie de timp.

Vărsător – “Bezea”

Femeia-Vărsător – bezea poate fi diferită: moale ce se topește în gură, obișnuită şi exotică, cu alune, fistic sau ciocolată … Gustul acestui deliciu poate fi destul de neașteptat și surprinzător. Cea mai dificilă întrebare este cum să atingi stabilitatea. Pentru că ceea ce ieri părea clar, azi poate avea rezultatul opus. Bezeaua – ​​o mană cerească pentru cei care adoră tot ce este neobișnuit și original.

Peşti – “Bomboană cu rom”

Femeia- Peşti este dorită și gingașă, duce adesea bărbaţii la diferite grade de alcoolizare, ce se poate termina cu dependență completă. E potrivită pentru cei mai bogați și respectabili amatori de dulce.
Conform “teoriei astrologice a bomboanelor”, în ea există acel mister feminin sau farmec misterios.

Sursa