5 calități care fac femeia interesantă în ochii bărbatului…

“Găsește femeia care te va face să te simți viu. Ea nu-ţi va face viaţa perfectă, însă cu siguranță o va face mult mai interesantă. Apoi iubește-o cum poţi mai frumos…”

Se spune că bărbații nu-și abandonează soțiile pentru femei mai sexy, ci pentru femei mai interesante.

Iată ce face o femeie interesantă în ochii bărbatului:

1. Ea are punctul său de vedere și nu se teme să-l exprime.

Vremurile în care femeia trebuia să-și păstreze opinia pentru sine, au trecut. Orice bărbat demn vrea să audă opinia femeii.

Mintea feminină – este incredibilă, nu-ţi fie teamă să o arăți. Dacă îţi faci griji că vei speria bărbatul cu inteligența ta, desparte-te de el, acest bărbat nu este pentru tine.

2. Își cunoaște propria valoare.

Ai muncit din greu să te dezvolți, așa că nu-ți fie teamă să-ți arăți puterea. Relația cu un bărbat nu este o competiție. Trebuie doar să fii încrezătoare.

Personalitatea și realizările tale unice vor vorbi de la sine, vor deveni vizibile prin felul în care acționezi şi cum comunici cu bărbatul. Iar bărbații adoră femeile care vorbesc din inimă și ascultă cu toată inima. Ei nu iubesc să concureze cu ea.

3. Are propriile interese.

Bărbați adoră femeile care au viața lor în afara relației. Și acesta este un nivel profund de încredere și recunoaștere ca persoană – atunci când îţi oferă ocazia să te realizezi în viață și să faci ceea ce-ţi place. În acest caz, interesul și curiozitatea față de tine doar vor crește.

4. Știe să accepte și să facă complimente.

Bărbații adoră să facă complimentele, iar în schimb așteaptă zâmbete vesele. Atunci când oferi ceva şi eşti refuzat – te simți extrem de neplăcut. Prin urmare, dacă eşti interesată de relația voastră, nu-ţi fie teamă să accepți complimente. Recunoaște-ți calitățile demne și nu ezita să le arătați.

De asemenea, nu uita că şi bărbații iubesc când li se fac complimente. Spune-i pentru ce-l prețuiești și cum îţi face lumea mai bună.

5. Are grijă de sine

În toate sensurile și atunci apare un echilibru. Chiar dacă se spune că aspectul exterior nu este important – ba, este. Și chiar dacă natura nu te-a înzestrat cu caracteristici și proporții ideale, poți întotdeauna să fii curată, îngrijită, elegantă și plăcută.

Femeia este importantă și interesantă pentru bărbat completă – atât la exterior, cât şi la interior, pentru a-i excita nu numai corpul, ci mintea și sufletul.

Vei rămâne interesantă pentru bărbat, dacă vei rămâne interesantă pentru tine.

Sursa