10 calităţi care fac femeia Unică în ochii bărbatului

Fiecare bărbat este individual și vrea să vadă în femeia lui diferite calități. De fapt, ei caută femei prietenoase și vesele, lângă care este ușor și distractiv. Chiar și cea mai ideală figură sau faţă nu va putea compensa eterna văitare, plângerile și caracterul scandalos.

Iată ce calități fac femeia Unică în ochii bărbatului:

1. Încrederea în sine

Bărbaților le plac femeile încrezătoare, cum de altfel şi femeilor le plac bărbații încrezători.

Desigur, ea nu pretinde să fie bărbat în fustă şi periodic îşi permite să fie slabă. Însă dacă are nevoie de susținere chiar și pentru cele mai nesemnificative lucruri, sau este nesigură de sine – bărbatul va fi deranjat de acest lucru.

2.Simţul umorului

Capacitatea femeii de a râde, de a percepe corect umorul și de a face glume, este foarte apreciată de bărbat. Nimeni nu vrea să stea alături de o persoană posomorâtă. De fapt, femeie apreciază aceleași calități la un bărbat.

3 Grija faţă de aspectul exterior

Părul nespălat, hainele neîngrijite, murdărie sub unghii, absorbante igienice împrăștiate prin cameră, miros din gură sau din “alte părți” nu pot atrage atenția şi nu pot ţine un bărbat alături, chiar dacă femeia va fi etalonul frumuseții şi va avea cea mai proporțională siluetă. Nu cosmeticele, machiajul, parfumul select, ci femeia îngrijită îl atrage pe bărbat.

4. Independența

Aceasta este, de asemenea, o caracteristică atractivă pentru majoritatea bărbaților. Ei adoră femeile care au treburile lor şi propria viață.

5. Înțelegerea

Femeile îşi doresc ca bărbații să le înțeleagă, bărbații îşi doresc același lucru de la femei. Băieții (ca şi fetele) vor sa fie acceptați asa cum sunt. Majoritatea sunt gata să facă unele corectări, dacă nu vor fi încălcate principiile de viață și așteaptă aceleași lucruri de la fete.

6. Sinceritate și loialitate

Desigur, bărbații îşi doresc femei cinstite și credincioase. Deschiderea și onestitatea sunt trăsăturile evidente pe care bărbații ar dori să le vadă la femei. Privind numărul de divorțuri și rupturi ale relațiilor din cauza infidelității femeilor (în special atunci când bărbatul are probleme financiare sau de sănătate), nu este surprinzător faptul, că bărbații caută aceste calități.

7. Maturitate psihică

Bărbații preferă femeile deschise la dialog, însă nu prea vorbărețe sau cele care ţipă şi aruncă cuvinte vulgare la fiecare pas.

8. Rapiditate

Puțini bărbați vor suporta o femeie care se aranjează mai mult de două ore în faţa oglinzii pentru a scoate gunoiul din casă sau a mânca o pizza la cafeneaua de peste drum. Nu le preferă nici pe cele care se tem să-şi strice machiajul, coafura sau să-şi rupă unghia.

9. Grijă

Bărbații apreciază grija femeii, însă nu atunci când e intruzivă, când femeia se transformă într-o mamă obsedată de copilul său. El se simte confortabil când ştie că femeia îi acordă atenție, observă lucrurile mărunte. Şi în același timp, femeia nu ar trebuie să uite că bărbatul are nevoie de spațiu personal, să nu exagereze cu grija.

10. Sprijin

Bărbații caută femei capabile să-i susțină. Pentru bărbații tineri, în special cei sub treizeci de ani, sprijinul fetei este foarte important. Ei îşi doresc să fie ascultați, să li se dea sfaturi, să li se insufle încredere, să fie susținuți în începuturi, să fie convinși că vor reuși în ciuda dificultăților temporare.

Sursa