Pune accent pe aceste 3 lucruri, dacă vezi că relația nu mai merge…

Dacă vezi că partenerul și-a pierdut interesul faţă de tine sau s-a îndepărtat, aceste trei lucruri simple te vor ajuta să salvezi relaţia:

1. Bărbații au mai multe șanse să înșele o femeie supermodel, decât una obișnuită.

“Femeile obișnuite” – suntem noi, eu și tu. Bărbații nu înșală din cauza aspectului exterior sau a corpului. O fac din cauza nemulțumirii emoționale.

De multe ori, femeile sunt nemulțumite de felul în care arată, sunt autocritice, consideră că partenerii le văd urâte. Însă problema nu este fiziologia, ci satisfacția emoțională.

2. Cea mai sensibilă zonă erogenă a unui bărbat – este mintea lui.

Lenjeria, dietele, jucăriile sexuale, unele trucuri – toate sunt potrivite pentru îmbunătățirea relației și vieţii sexuale. Însă, în comparație cu stimularea minții masculine, aceste lucruri sunt infime.

Atunci când bărbatul te privește, aspectul exterior nu contează prea mult pentru el. Desigur, îţi poate privi fesele, găsindu-le atractive. Însă fese sunt multe, iar femei care pot captura imaginația – nu. Acesta este ceea ce-l face să se îndrăgostească de tine, să aibă grijă și să-ţi facă plăcut în orice fel.

3. Grija faţă de bunăstarea emoțională este vitală pentru o relație de durată.

Femeile moderne sunt puternice și independente. Ele au învățat să nu arate că au nevoie de ceva sau de cineva. Acest lucru se transmite şi în relația romantică. Societatea cere ca ele să fie independente emoțional și super-sexuale.

Doar că acest lucru este greşit. Pentru că, secretul unei legături puternice – atât emoționale, cât și fizice – este cuprins în câteva cuvinte simple: “Am nevoie de tine”. Spunând aceasta, îţi arăți vulnerabilitatea şi în același timp consolidezi relația cu partenerul.

Sursa