3 obiceiuri ale femeii care împiedică bărbatul să crească financiar

Ce obiceiuri comune au femeile care îşi împiedică bărbații să obțină succesul financiar?

1.Obiceiul de a insufla frică

“Nu fă asta, oricum ne ajunge”. “Să trăim liniștit, toți sunt sătui, îmbrăcați”, “Nu te du acolo, dacă se întâmplă să…”

O astfel de femeie crede că îşi protejează şi susține bărbatul, încearcă să fie utilă și nepretențioasă. DAR! Prin aceasta, ea îi insuflă bărbatului cea mai urâtă emoție de dezvoltare – frica.

Frica paralizează bărbatul. El se teme să meargă înainte, să încerce lucruri noi, să-și asume riscuri sau o poziție de lider. Toate acestea conduc bărbatul la rigiditate (toată viața în aceeași funcție, cu ochii stinși).

2. Obiceiul de a economisi.

“Privește cum economisesc: nu avem nevoie de prea mult. Aici voi economisi pe drum, aici pe calitatea produselor, aici pe dezvoltarea copiilor!”

De ce în acest caz bărbatul ar trebui să crească și să se dezvolte financiar, dacă totul este suficient?

3. Obiceiul de a nu vrea nimic.

Obiceiul de a fi fără dorințe. Femeia comodă. Femeia obosită. Sau cea care întotdeauna le datorează tuturor ceva.

Acestea sunt tipurile de femei care nu-şi doresc nimic pentru sine, pentru familie, pentru relaxare, dezvoltare, casă – pentru toate sferele vieții. Cea care e mulțumită de tot ce are deja. Și nu cere mai mult, ci, dimpotrivă, spune: “De ce ne trebuie o mașină nouă, un apartament mai mare, o școală mai bună pentru copii, dacă avem de toate”. Acest lucru face din bărbat aproape un impotent în sfera dezvoltării financiare.

Bărbatul vrea să fie util. De la natură, el ar trebui să se dezvolte. Uneori însă, femeia veșnic nemulțumită îl motivează mai bine și are mai multe de la bărbatul său, decât cea supusă şi independentă.

Sursa