8 semne care-ţi arată că bărbatul are intenții serioase

Există un şir de semne care arată că bărbații (majoritatea, nu toţi) îşi tratează cu seriozitate şi responsabilitate aleasa.

1. În conversații apare tot mai des cuvântul “noi”.

Dacă bărbatul recunoaște deschis faptul că se identifică cu o altă persoană, atunci există probabilitatea că şi în suflet s-a despărțit deja de statutul său de “lup singuratic” şi s-a împăcat cu acest gând.

2. Tot mai mult timp petrecut împreună

Pentru bărbați distracțiile amoroase sau aventurile sunt dintre cele mai importante componente ale vieții, totuși ele sunt de scurtă durată. De obicei, atunci când femeia nu înseamnă nimic, bărbatul preferă să-şi petreacă timpul liber, distrându-se cu prietenii, făcând sport, ceva ce îl pasionează sau pur şi simplu doarme.

3. Preferă să comunice cu femeia, decât cu alte persoane.

Stabilirea priorităților în comunicare va spune ce loc ocupă femeia în viața bărbatului, mult mai mult decât cuvintele, care după cum se știe, pot fi neadevărate. Adevărul e că trebuie să existe o tendință stabilă.

4. Îi încredințează ceva la care ţine foarte mult.

Și nu este vorba de soldățeii de fier pe care îi păstrează din copilărie, ci lucruri mai importante, cum ar fi unele mijloace tehnice sau chiar mașina. Din copilărie, știm că atunci când copilul își împarte jucăria, în special dacă este una preferată, aceasta este o mărturie a încrederii.

5. Prima ceartă cu adevărat serioasă.

Atunci când femeia este importantă pentru bărbat, el nu se va certa cu ea – se va întoarce şi va pleca. Desigur, o ceartă serioasă este dovada intențiilor serioase ale unui bărbat, numai dacă se încheie cu împăcare.

6. Îi face cunoștință cu prietenii.

Prietenii – sunt cercul interior al bărbatului, o comunitate unde se poate relaxa și fi el însuși. De aceea, acceptarea femeii în acest “club închis” înseamnă, că are încredere în aleasa sa şi caută acceptarea din partea oamenilor apropiați;

7. Munca comună

Atunci când bărbatul și femeia sunt uniți de anumite obligații comune de muncă neprofesională, de exemplu, o călătorie la ţară pentru a strânge recolta de toamnă, acesta poate fi numit un moment aproape intim: undeva adânc, în conștiința bărbatului, apare gândul că poate împărți viaţa cu această femeie, nu numai momentele de distracții.

8. Apare planul pentru un viitor comun.

Planurile pentru un viitor comun se deosebesc de fanteziile despre viitorul comun prin faptul că bărbatul începe să facă ceva pentru acest viitor, îşi asumă o oarecare responsabilitate pentru această femeie.

Sursa