Nu ai bani, pentru că nu-i iubești. În viaţa ta va veni doar ceea cu ce ești de acord…

Invidia este despre mândrie și control. Cunoști oameni invidioși? Care vin întotdeauna cu sfaturi: “Nu faci cum trebuie, nu mergi corect, cânți fals!”  Ei te vor învăța cum să trăiești. Cum să stai. Cum să câștigi bani și cât de mulți.

Dacă omul va învăța să-și asculte dorințele și abilitățile, va fi harnic și devotat muncii sale, atunci va avea şi bani.

Un alt moment important este să nu judeci. Fii mai prietenos, mai blând cu tine și cu ceilalți. Fii ca un copil vulnerabil, ce este gata să accepte grija sub orice formă.

Eu am crescut în austeritate. Îmi amintesc ziua de naștere când oaspeții mâncau din tortul frumos, iar eu stăteam cu bolul de hrișcă în faţă. Multe alimente îmi provocau alergie, de aceea am învățat să iubesc hrișca. Și s-o mănânc cu plăcere, fără să renunț la visurile despre tort. Am avut curajul să-mi păstrez încrederea și speranța că nu trebuie să fiu supărată pe circumstanțele dificile din familie. Deși a fost greu.

Am învățat să iubesc munca, să găsesc bucurie în ea foarte devreme. Și să fiu recunoscătoare că pot să face lucruri diferite. Să fiu fericită de cunoștințele, brațele și picioarele mele.

Entuziasm. Știu să mă bucur de cele mai variate lucruri în viață. Poate că acesta este secretul? În pasiune? Și apoi văd un obstacol. Poate că este jenant pentru oamenii care nu au bani să se decide complet procesului? Să uite de tot și să scrie o carte pe timp de noapte, de exemplu.

Dedicaţie. Dacă am decis să fac ceva, atunci direcționez toate resursele pentru a-mi atinge scopul.

Munceam şi studiam, pe când alții călătoreau și își cumpărau rochii. Am ales ceea ce este mai important, amânând ce era pe locul secund. Rareori mă întâlneam cu prietenii sau mergeam la film. Îmi urmam chemarea interioară  şi atunci când cei apropiați îmi spuneau că nu voi reuși. Eram disperată. Încăpățânată. Și în același timp, umilă. Înțelegeam ce risc îmi asum și eram pregătită pentru orice rezultat.

Atunci când clientul se plânge de lipsa banilor, îi sugerez să se uite la ….Vitalitate. Există oare recunoștință pentru valorile vieții. Există recunoștință pentru ceea ce face.

Oamenii întotdeauna judecă și-i vor judeca pe cei care trăiesc așa cum doresc. Este înspăimântător pentru mulți să intre în contact cu propria natură. Acest lucrur ar însemna să alegi viaţa. Să te încadrezi. Să arăți ce ești. Desigur, acest lucru este enervant.

Deci, cine are intenția să aibă bani, învățați să nu judecați. Mențineți cursul spre acceptare.

Sursa