10 greșeli stupide pe care le fac bărbații într-o relație şi împing femeia în brațele altuia

Toţi facem greșeli – este un lucru normal. Însă unele din ele le repetăm tot timpul. De ce? Poate omul e masochist, îi place să fie mereu într-o criză a relațiilor, să se rănească singur? Nu știu. Sau poate este vorba despre inconștiență? Atunci e timpul să te trezești și să nu mai faci greșeli în relație. Când oamenii se iubesc cu adevărat, pot trece prin toate încercările vieții.

1. Nu ai grijă de aspectul exterior

Kilograme în plus, miros din gură, apatie, barba neîngrijită sau nerasă sunt greșeli grosolane! O femeie vrea să vadă lângă ea nu doar un bărbat puternic, ci şi atrăgător.

2. Lipsa atenției faţă de aspectul exterior al femeii.

Ea încearcă să arate bine pentru tine, așa că privește-o cu atenție. Ea îşi schimbă coafura, culoarea părului, îşi cumpără haine noi, iar tu vezi prin ea și nu observi nimic? Pentru femeie este același lucru ca atunci când tu faci ceva important, iar ea nu observă. Înţelegi?

3. Nu ai scopuri în viață

Dacă exişti doar pentru muncă-casă-casă-muncă, atunci femeia nu vede potențial în tine. Un bărbat fără potențial este un moș bătrân. Iar tu, ce vârstă ai?

4. Lingușire

Dacă femeia ta adaugă câteva kilograme în plus, iar tu îi spui că-ţi place doar ca să nu o jignești, mai târziu vei regreta cuvintele. Și vei ucide frumusețea din ea. Prin urmare, fii dur, dar sincer.

5. Nu o faci frumoasă

Pentru femeie frumusețea este ca pentru tine puterea, banii, statutul, mașina, cariera şi respectul de sine toate împreună. Este foarte important pentru ea, de aceea nu economisi pentru tot ce o face mai bună, mai frumoasa! Să-ţi pară rău pentru bani – este o greșeală stupidă într-o relație!

6. Eşti stăpân pe toate, cu excepția relației voastre

Stăpâna aici este ea – dacă spune că pentru relație este mai bine aşa, atunci nu fă greșeala să te cerți cu ea.

7. Lipsă de caracter

Dacă vei deveni slab, ea desigur, va deveni mai fermă. Și vei fi furios, iar ea nu te va respecta. De aceea, nu uita că ești bărbat, mai dur ca o stâncă.

8. Dezvoltarea personală

O regulă foarte importantă – te dezvolți tu – se dezvoltă şi ea. Odată ce te-ai oprit în dezvoltare, ea te urmează imediat! O femeie întotdeauna îşi urmează bărbatul și totul depinde de calea pe care alegi să mergi.

9. Incertitudine

Dacă bărbatul nu-i cere sfatul femeii sale, atunci va pierde sprijinul ei. Nu este necesar să o implici în toate treburile bărbătești, dar să vorbești, să-i afli opinia este important! Și pentru ea în primul rând.

10. Femeia alege bărbatul, nu invers

Te-a ales, a avut încredere în tine, ți-a dat viața ei, ți se oferă complet, te suportă, îți iartă păcatele, te iubește, are grijă de tine, face totul pentru tine. Să uiţi toate aceasta este o crimă și cea mai fatală greșeală într-o relație.

Sursa