Nu alerga niciodată după bărbat! Iată cum îl faci să te cucerească!

Am pierdut mulți ani alergând după bărbat, încercând să-l conving că mă place. Și e groaznic. Cu fiecare refuz, mă simțeam tot mai rău.

Nu înțelegeam că fac ceva greșit, când îl sunam prima sau îi propuneam să ne întâlnim. Atunci când luam inițiativa în mâinile mele – totul se termina rău. Această situație a continuat până când am înțeles câteva lucruri importante, despre cât de diferiți sunt bărbații.

Oamenii se înfurie atunci când le spun că bărbații sunt vânători cărora le place “goana”. La prima vedere, acest lucru sună oarecum umilitor. “Goana” creează impresia de parcă femeia ar fi o căprioară prostuță prinsă de vânător. Sau că femeia nu este capabilă să atragă bărbatul, de aceea el e nevoit să alerge după ea.

Bărbații jură că le place când femeia pe care o plac îşi arată interesul faţă de ei. Și ei nu mint. Însă există o mare diferență între modul în care bărbații își manifestă interesul și modul în care o fac femeile. Atractivitatea pentru un bărbat este alcătuită din doi factori: atracția fizică și efortul.

Dacă bărbatul nu simte atracție fizică, el nici nu se va lupta pentru atenția femeii. A doua parte foarte importantă și puțin înțeleasă a acestei ecuații este că bărbatul se simte fericit atunci când obține ceva.

În relații, realizările pentru bărbat sunt să-şi facă femeia fericită, să o ia de soţie, să o întrețină pe ea şi pe copii. La începutul relației realizările pentru bărbat sunt să facă fata să fie  de acord cu unele lucruri mici. Chiar şi cele mai simple lucruri: de a-i cere numărul de telefon, a o face să răspundă la mesaje, a o convinge să meargă la întâlnire. Toate aceste realizări mici constituie “goana”.

De ce această metodă nu este potrivită pentru femei?

În majoritatea domeniilor vieții noastre, această abordare este ideală. Vrei un loc de muncă? Du-te și construiește-ţi o carieră. Vrei un apartament? Adună bani și cumpără-ți. Vrei un bărbat…mmm…

Este o greșeală să credem că în relații ar trebui să acționăm la fel ca și în alte sfere ale vieții – adică, să aplicăm eforturi de tip titanic. Pentru că prea mult efort într-o relație o sabotează. În primul rând, pentru că energia realizărilor și aspirațiilor este masculină, nu feminină.

El nu te poate cuceri, dacă te agăți de el, îi spui că e bun și vrei să vă întâlniți vineri la ora 20:00. Nu există enigmă. Îţi asumi întregul rol masculin.

Cum să-l faci să te cucerească?

Folosește-ţi magnetismul feminin natural, pentru a-ţi arăta interesul, fără să faci nimic. În practică, aceasta înseamnă să fii fericită, jucăușă, cochetă și receptivă la semnele lui de atenție. El trebuie să-ți cucerească atenția și timpul, iar tu să-i permiți și să te bucuri de atenția lui.

Când un bărbat îţi vrea atenția, nu abandona totul pentru el. Nu renunța la visurile, obiectivele şi pasiunile tale. Nu-l fă pe bărbat centrul Universului tău. Bărbatul potrivit oricum te va cuceri.  Dacă bărbatul renunță, atunci nu e pentru tine sau nu e timpul potrivit. Eliberează-l.

Nu-i mai demonstra şi nu-i mai explica de ce ar trebui să fiți împreună. Persoana potrivită va fi atât de fascinată de tine, încât nu te va lăsa să pleci.

Sursa