Întâlnește-te cu bărbatul pe care nu trebuie să-l impresionezi…

Întâlnește-te cu cel cu care poţi fi amuzantă. Cel care îţi înțelege glumele, participă la absurditățile tale şi nu te roagă să te comporți într-un anumit fel.

Întâlnește-te cu cel care rămâne impresionat de originalitatea şi autenticitatea ta. Rămâne impresionat de cât eşti de reală. Întâlnește-te cu cel cu care poţi fi prea sinceră. Căruia îi poți încredința toate secretele și-i poţi spune liniștit toate poveștile nebunești care ți s-au întâmplat.

Întâlnește-te cu cel care te ascultă și încearcă să te înțeleagă, fără să te judece. Cel care nu se așteaptă să ai un trecut curat. Întâlnește-te cu cel căruia nu-ţi este teamă să-i împărtășești ceva personal sau să recunoști că nu cunoști ceva. Cu cel care vrea să te învețe și să învețe de la tine.

Întâlnește-te cu cel căruia nu-i pasă de statut, grade și merite importante. Care înțelege că toate acestea nu contează. Întâlnește-te cu cel pentru care contează că îi eşti alături.

Întâlnește-te cu cel pe care nu trebuie să-l impresionezi, pentru că deja l-ai impresionat cu felul tău de a fi şi cu iubirea ta.

Întâlnește-te cu cel care îţi amintește că poţi fi tu însăți şi oricum iubită. Care îţi amintește că şi atunci când ai zile proaste – ești sensul vieții lui.

Întâlnește-te cu cel care te consideră atractivă, chiar şi atunci când eşti obosită şi de abia poți vorbi. Întâlnește-te cu cel care nu te forțează să-l cucerești, să-i cucerești atenția, să devii mai bună pentru ca el să te iubească, să-i dovedești că eşti demnă de el.  Întâlnește-te cu cel, pentru care aşa cum eşti  – este suficient.

Sursa