Cum să iubești bărbatul care nu a fost iubit niciodată cu adevărat

“O femeie înțeleaptă știe cât de important este să-i insufle viaţă bărbatului ei. Dacă îl iubești: crede în el, inspiră-l și fii pacea lui”Denzel Washington

Să iubești bărbatul care nu a fost niciodată iubit – înseamnă să mergi într-o călătorie cu o rezervă nesfârșită de optimism și speranță. Pentru că el nu crede într-o relație spirituală reală care poate fi între doi oameni.

Acest bărbat nu-şi va deschide larg inima, uneori chiar poate să fugă, preferând să se retragă în singurătate pentru a-și înțelege gândurile. Întotdeauna va fi gata să plece, nefiind sigur cum să acționeze în această lume nouă a iubirii și intimității.

Dacă niciodată nu a fost iubit, nu înseamnă că nu va încerca. Doar că îi va fi dificil să se deschidă. Pentru a trăi dragostea, trebuie fii deschis, să experimentezi durerea, precum și fericirea infinită.

Bărbatul sufletul căruia nu a fost atins niciodată de dragostea adevărată, a avut probabil multe relații nereușite, pentru care se învinovățește. Poate fi nesigur de abilitatea lui de a iubi, se gândește că ceva nu este în regulă, pentru că în povestea lui lucrurile nu erau atât ușoare precum erau la alții. El crede că e mai bine să fie singur, pentru că doar aşa nu va simți durerea și dezamăgirea.

Cel mai mare dar pe care i-l poţi oferi – este răbdarea. Aşteaptă până când va avea curajul să încerce din nou iubirea. Învață-l din nou ce este dragostea. Arată-i ce a ratat în timp ce încerca să se protejeze de iubire.

Probabil confundă pasiunea cu dragostea sinceră. Probabil, i-a spus cuiva cuvinte mari și le auzea înapoi, dar nu a experimentat niciodată cum este să te uiți în ochii femeii care are cheile inimii tale. Este ceva nou pentru el, de aceea e important să ai răbdare.

A iubi bărbatul care nu a fost niciodată iubit, este să-l faci să înțeleagă că se poate baza pe tine. Nu-i condamna acțiunile și deciziile, ci susține-l chiar dacă știi că face o greșeală – lasă să fie o lecție.

Să iubești bărbatul care nu a fost niciodată iubit cu adevărat – înseamnă să vrei să-i fii cel mai bun prieten și o iubită fidelă. Înseamnă să aștepți – cu inima deschisă și privirea încrezătoare, până când va decide că e gata să-ţi ia mâna și împreună să pășiți pe drumul iubirii.

Sursa