10 motive care te vor determina să mergi în căutarea unei domnișoare cu bucle romantice

Fetele cu bucle sunt extraordinar de drăguțe, nu crezi? Și atrag cu o putere incredibilă bărbații, pentru că de obicei sunt asociate cu spontaneitatea copilărească. Iată 10 motive care te vor determina să te ridici imediat de pe canapea și să mergi în căutarea unei domnișoare cu bucle romantice!

1 Fetele cu bucle întotdeauna te vor molipsi cu pozitivismul lor. Avem nevoie de acest lucru, în special în zilele înnorate!

2. Fetele cu bucle sunt întotdeauna în armonie cu ele însele! Iar atunci când fata este fericită, toți cei din jurul ei se molipsesc de această energie pozitivă.

3. Fetele cu bucle știu sigur că sunt speciale, de aceea sunt atât de încrezătoare.

4. Dacă iubita ta îşi va îndrepta părul, desigur, vei observa imediat. Iar ea la rândul ei, va fi mulțumită că ai observat schimbările.

5. Fetele cu bucle nu trebuie să piardă mult timp pentru a-şi aranja părul, astfel nu te va face să o aștepți prea mult.

6. Părul ei se electrizează, însă aceste descărcări scot energia negativă.

7. Mirosul de șampon se păstrează mult timp în părul cu o astfel de structură, astfel parfumul părului ei nu te va părăsi nici un minut!

8. Fetele cu bucle nu au nevoie să petreacă mult timp în saloanele de înfrumusețare pentru a-şi îngriji părul. Mai bine acest timp ţi-l vor acorda ţie!

9. Iar aceasta înseamnă că vor cheltui mai puțini bani! Ce economii pentru bugetul familiei!

10. Şi în sfârșit, dacă ești iubitul unei fete cu bucle, atunci ești – SPECIAL!

Sursa