Dacă soţul tău face aceste 10 Lucruri, atunci ai câștigat jackpot-ul în dragoste

Dacă soţul tău face aceste 10 lucruri, eşti o norocoasă, ai făcut alegerea corectă atunci când ai decis să te căsătorești cu el.

1. Îţi spune deseori: “Te iubesc”.

Sunt 3 cuvinte ușoare şi simple, însă în unele relații nu sună prea des. Dacă soțul tău îți spune adesea că te iubește, el nu numai că este încrezător în sentimentele sale, ci nu-i este teamă să le declare.

2. Îşi iubește mama.

Soacra ta a fost prima femeie cu care a trăit și pe care a iubit-o. Dacă soţul tău îşi iubește și respectă mama, este un semn bun că te va trata cu dragoste și respect.

3. Continuă să flirteze cu tine.

Flirtul – un semn că soțul tău se simte tânăr în suflet și te iubește. Dacă te face să zâmbești, căsnicia voastră cu siguranță va fi una fericită.

4. Întotdeauna eşti pe primul loc.

Bărbatul care te-a ales, niciodată nu trebuie să privească înapoi. Dacă în viața lui nu există o persoană mai importantă decât tine (inclusiv el însuși), acest bărbat va fi alături de tine şi la bine şi la greu.

5. Cu el e distractiv să faci chiar și cele mai obișnuite sarcini.

Dacă vă distrați împreună, chiar şi atunci când spălați vasele sau când mergeți cu câinele la plimbare, atunci te-ai căsătorit cu un câștigător.

6. Te încurajează să-ți urmezi visurile.

Poți visa la călătorii, anumite studii sau carieră, orice ar fi, el este mereu lângă tine. Nu doar te susține, ci şi te încurajează.

7. Te calmează în momentele de slăbiciune.

Dacă este sursa principală a confortului tău, poți depăși orice problemă care apare în viața şi relația voastră.

8. Muncește din greu.

Dacă soțul tău investește energia și efortul în tot ceea ce face (munca, hobby-uri, proiecte, studii, dragostea față de tine), felicitări te-ai căsătorit cu o persoană harnică. Aceasta este o calitate deosebit de prețioasă în momentele dificile, când familia are multe de realizat.

9. Te surprinde

Dacă plănuiește o călătorie spontană, îţi aduce un mic cadou sau pregătește micul dejun pentru tine, asta înseamnă că soțul tău minunat își arată dragostea prin surprize.

10. Îţi face complimente.

Cuvintele afirmative sunt un aspect foarte important al relațiilor sănătoase. Dacă se bucură de realizările tale și arată că e mândru de tine, atunci ai un soț excelent.

Sursa