12 motive pentru care soţia ta este mereu stresată şi nemulţumită

Se spune că după nuntă femeia se schimbă. Unde a dispărut adorația din ochi, romantismul şi de ce ea este întotdeauna nemulțumită?! Dragi bărbați, pot exista mai multe motive pentru acest lucru. Cel mai probabil, soția ta este mereu stresată și iată care pot fi cauzele:

1.Nu comunicați

Când aţi discutat ultima dată? Desigur, comunicați unul cu altul, dar sunt numai subiecte cotidiene ce ţin de gospodărie: ce produse să cumpărați, când plătiți facturile, ce gătiți etc. Petreceţi timpul împreună şi dicutaţi alte subiecte.

2. Nu-ți îndeplinești promisiunile și nu ţii cont de opinia ei

De câte ori ați discutat că e timpul să împărțiți treburile casnice? Și de câte ori ți-a spus că e timpul să treci la o dietă mai sănătoasă și chiar ai fost de acord și ai promis că o vei face? Dacă nu-ți ții promisiunile, atunci nu fi surprins că soția ta este întotdeauna nemulțumită.

3.Nu pui întrebările corecte

Se întâmplă că soțul și soția comunică, dar nu se aud unul pe celălalt. Învață să fii interesat de bunăstarea ei, să întrebi cum i-a mers ziua, ce griji are. Dacă nu știi ce se întâmplă în capul nevestei tale, cum vei fi un soț bun?

4. Nu aveţi timp pentru romantism

Odată cu trecerea anilor, va trebui să depuneți efort pentru a crea o atmosferă romantică. Da, locuiți în aceeași casă, dar acest lucru nu înseamnă că nu trebuie să mergeți la întâlniri – să o inviți la o cafea, să vă plimbați împreună, oferiți-vă daruri reciproc etc. Nu lăsați sentimentele să dispară.

5. Doar ea gătește.

Desigur, ai venit de la muncă, ești obosit, vrei ca cineva să-ţi gătească mâncarea și chiar să ţi-o ofere pe un platou de argint. Dar știi ce? Și soția ta a venit acasă de la muncă, nu e mai puțin obosită decât tine, de ce ar trebui doar ea să stea în bucătărie? Ajut-o să gătească, iar uneori poți găti şi singur.

6. Faci dezordine, iar ea strânge

Ai băut o cafea = spală cana. Ţi-ai scos șosetele – pune-le la spălat. Înțelegi schema? E ceva ușor, iar soția ta va economisi mult timp și energie.

7. Se simte de parcă ar crește copilul singură

Incredibil, dar adevărat: copilul are doi părinți, ceea ce înseamnă că și tu trebuie să participi la educația copilului. În plus, responsabilitățile pentru îngrijirea copilului ar trebui împărțite la doi.

8. Nu are dreptul la alegere

Când ai întrebat-o ultima dată ce vrea să privească sau ce-şi dorește la cină? Arată-ţi grija și atenția faţă de ea și ţi se va întoarce triplu înapoi.

9. Este indispusă

În acest caz întreab-o ce s-a întâmplat. Poate că trebuie doar să vorbească cu cineva și nici nu va trebui să-i oferi o soluție.

10. Are nevoie de spațiu

Fiecare om are nevoie uneori să fie singur, să se închidă în cameră şi să fie singur. Nu-i lua acest drept.

11.Nu eşti capabil să-i accepți punctul de vedere

Disputele – sunt un lucru bun, pentru că în ele se naște adevărul. Doar că adevărul se naște numai atunci când eşti gata să accepți punctul de vedere al celuilalt, nu doar să-l dovedești pe al tău. În caz contrar disputa – este sinonimul cuvântului “ceartă”.

12. Soția ta are prea multe responsabilități

Nu pune totul pe umerii fragili ai femeii. Trebuie să gestionați gospodăria împreună, nu lăsa totul pe seama ei.

Sursa