Cum te protejezi de energia negativă a celor din jur: 5 Reguli Importante

Iată 5 reguli importante care te vor ajuta să te protejezi de influența negativă a altor oameni:

1. Ţine minte, nu-i poți mulțumi pe toți.

Dacă cineva se plânge pe tine, nu încerca să-i placi acestei persoane. Acest lucru doar va absorbi energia din tine şi te va face să depinzi energetic de părerea ei. Nu toți te vor iubi. Oamenii trăiesc pe pământ pentru alte scopuri. În primul rând iubește-te tu – astfel vei crea un câmp de forțe, care te vor proteja de părerea altor persoane.

Mai ţine minte că nu-i poți schimba pe toți. Nu fă din asta o misiune. Uneori, cel mai bun lucru pe care îl poți face – pur şi simplu nu absorbi acea energie pe care oamenii o proiectează spre tine.

2. Invită oamenii noi cu mare precauție în viaţa ta .

Mintea, corpul şi cei mai apropiați oameni– sunt templul tău. Pe cine vei invita în el?

Dacă într-o bună zi îi vei da omului o bucată de pâine, el îţi va cere o bucata şi în ziua următoare. Este minunat să fii generos, însă există o linie fină care trebuie respectată, pentru a evita să fii călcat în picioare. Învață să spui “nu” și cu toate astea să te simți bine.

3. Nu mai acorda atenție egoiștilor.

Parazitul are nevoie de o gazdă pentru a supraviețui. Atunci când îţi îndrepți atenția spre cineva – îi oferi energie. Vampirii energetici îţi vor fura gândurile, reducându-ţi rezerva de energie. Unii oameni vor arunca asupra ta energia negativă, iar apoi vor merge la următoarea victimă. O ureche prietenoasă, probabil este un lucru minunat, însă, din nou, există o linie pe care nimeni nu are dreptul să o depăşească. Poate cineva vrea să-ţi povestească neplăcerile sau reușitele pe care le are la muncă. Toate aceste emoții te pot epuiza şi-ţi pot schimba viața, nu în cel mai bun mod.

Iubește-te, oprește acești oamenii sau spune-le că nu ești pregătită(ă) să-i asculți în acest moment. Astfel, nu vei absorbi energia lor toxică.

4. Respiră în sânul naturii

Ieşi în natură, meditează, odihnește-te şi respiră. Curăţă apa din interiorul tău, fă sport. Mișcă-te precum un fluture: lin, dar repede. Respirația intensifică circulația sângelui în tot organismul şi te ajută să nu mai absorbi energia celor din jur. Plimbă-te încrezător, ține capul sus şi nu permite nimănui să-ţi strice starea de spirit.

Omida mănâncă totul în jurul său, ajungând să fie grasă şi imobilă. Mai întâi ar trebui să devină ușoară, pentru a putea zbura.

5. Asumă-ţi responsabilitatea pentru gândurile şi emoțiile tale

Modul în care te simți – este 100% responsabilitatea ta. Universul ne trimite oameni în viaţa noastră pentru a ne testa. Percepția noastră despre noi, este mai puternică, decât percepția altora. Nu eşti o victimă şi nimeni nu are putere asupra ta. Gândește-te că gândurile sau așteptările tale, se manifestă într-o situație care te preocupă. Și ce faci, dacă totul depinde de nivelul tău de răbdare, iritabilitate sau compasiune? De îndată ce îţi asumi responsabilitatea pentru reacțiile tale, te conectezi cu tine însuți la un nivel mai profund. Creează-ţi situații care îţi vor ridica nivelul de energie.

Știința de a te proteja de energia altor oameni, se începe cu iubirea de sine. Amintește-ţi, că ești demn(ă) de fericire și pace. Este normal să spui NU și doar TU ești autorul propriei stări energetice.

Sursa