Să iubești o femeie matură acum nu mai este o rușine, ci la modă.

Ea are 47 de ani. Potrivit “experților” care stau toată ziua pe canapea, la această vârstă femeia ar trebui să ajungă în “coșul de gunoi”. Însă ea s-a căsătorit cu un milionar. Despre ce spune acest lucru? Să iubești o femeie matură acum nu mai este o rușine, ci la modă.

Fetitele bronzate, cu picioare lungi şi fund mic au trecut pe planul secund. De ce au fost înlăturate de pe locul onorabil al reginei? De către cine? De femeile trecute de 40, mature şi mai frumoase ca niciodată.

Bărbații bogați, ce îi leagă? Posibilitățile nelimitate. Ei nu mai au necesitatea să demonstreze cât sunt de grozavi – acest lucru deja a fost dovedit de sute de ori. Abilitatea de a face investițiile potrivite. Abilitatea de a distinge o afacere profitabilă de una care va eşua, de a distinge diamantul real de unul fals.

Acestor bărbați nu li se poate reproșa lipsa de bani, de relații, resurse sau gust. Ei au ales ceea ce consideră a fi cel mai bun. Ei sunt prevestitorii viitoarelor revolte. Show-urile se anulează – acum la modă sunt adevăratele valori!

În timp ce unii bărbați care nu au reușit prea multe în viaţă, se ceartă pe forum-uri unde ar trebui să se târască femeia trecută de…ele îşi trăiesc viaţa din plin. Nu se stingheresc, nu se ascund, îşi folosesc pe deplin capacitățile corpului şi minții. Corpul+mintea+stilul+experiența – nu sunt doar un as, sunt un atu.

Cred că răspunsul pentru toate femeile este evident. Nici una dintre noi nu poate depăși trei lucruri: forța gravitației, timpul și moartea. Deci iată, dacă nu putem bate timpul insidios – există o ieșire. Să devii femeie, extraordinară în toate privințele. Un atu care acoperă totul. Probabil lucrurile cele mai bune încă ne așteaptă.

Autor: Morena Morana

Sursa