Ce nu trebuie să discuți cu partenerul tău?

O femeie înțeleaptă întotdeauna analizează și se gândește la ceea ce poate să-i spună partenerului și ceea ce ar fi mai bine să nu discute. Toate acestea îi permit să rămână iubită, dorită și de neînlocuit pentru bărbatul ei. Deci, ce nu trebuie să vorbești în prezența unui bărbat?

În primul rând, nu te umili. Nu vorbi despre silueta imperfectă, unghia ruptă sau sânii mici – ar trebui să te iubești și să fii mândră de tine, nu forța bărbatul să acorde atenție acelor lucruri pe care nici nu le observă.

În al doilea rând, nu menționa despre experiența sexuală, nu compara corpurile partenerilor și realizările în pat. Este neplăcut să auzi astfel de lucruri, așa că mușcă-ţi limba.

Până la căsătorie, nu discuta despre viitoarele rude. Nimeni nu poate spune cum va fi viața cu partenerul tău și ce relații are el în familie, cum te vor trata după nuntă.

Un alt punct – nu începe să planifici viața de familie, nu împărtăși cu el gândurile despre ce nume vor avea copiii voștri sau ce reparație vei face în apartament, dacă nici măcar nu te-a cerut în căsătorie.

Firește, fiecare bărbat se consideră frumos, un amant excelent și un tată bun. Și vrea să audă în fiecare zi cuvinte de laudă. Despre neajunsuri însă, nu-i place să vorbească, de aceea, cu înțelepciune și atenție, fă astfel încât iubitul fără “loviturile” tale să scape de ele, direcționează-l și sprijină-l. Nu-l face să se simtă umilit, pentru că dacă e atât de rău, atunci ce faci lângă acest ratat?

Expresiile “Mi-ai ruinat tinerețea”, “Unde se uitau ochii mei?”, “Vecina are un soţ…” – scoate-le din vocabular.

Despre laudă. Încearcă în prezența bărbatului tău să nu lauzi alți bărbați, să nu compari situația voastră materială cu alte familii, salarii, copii – este un lucru incorect.

Niciodată nu-i spune că eşti nemulțumită de cadouri. Ai primit un dar scump sau ieftin, bun sau rău – păstrează tăcerea, zâmbește și mulțumește. El a depus efort, a ales, a avut grijă, iar dacă nu a ghicit – data viitoare spune-i să alegeți cadoul împreună sau sugerează-i ce dorești.

Sursa