Cum rup relația nativii din zodia Gemeni…

Prima etapă: Gemenii se supără

Cei care au avut vreodată o relație cu nativii din zodia Gemeni, pot să-și amintească privirea lor atentă, când li se pare că ceva nu este în regulă. Privire atentă, anxioasă, când încearcă să înțeleagă: “Te doare ceva? Totul e bine?”

În mod similar, Gemenii se vor uita la partener, dacă acesta îl va răni. “Nu poate fi intenționat. Și dacă e, atunci îl doare ceva sau e supărat. O persoană nu poate răni intenționat o altă persoană. Deci, ceva nu este în ordine “.

După ce vor întreba de mai multe ori partenerul dacă totul e în regulă, iar acesta îi va răspunde rece “da”,  vor înțelege vag că sunt ofensați, că cineva se răzbună sau îi ignoră. Nu vor să se gândească la asta, starea de spirit li se înrăutățește și fiind supărați se retrag în sine.

2 Etapă: Gemenii se încruntă

Gemenii vor sta închiși în sine o perioadă şi vor reveni. Ei nu pot trăi cu inima de piatră. După ce va ierta şi va uita de supărări, acest nativ va avea o perioadă de euforie ușoară pentru că s-a împăcat, până când se va lovi din nou cu răutăţile partenerului.

Gemenii tăcuți şi suparăți sunt un fenomen foarte rar. Va înțelege că a fost mințit, atunci când va apela numărul cunoscut, iar acesta nu mai există şi el nu a fost avertizat. Atunci este cu adevărat disperat şi supărat. Din acest moment, Gemenii sunt de gardă. Le este greu pe suflet, însă găsesc forțe să-i zâmbească persoanei iubite, de îndată ce-şi va insufla singur că “răul va trece cândva”.

3 Etapă: Gemenii cad în disperare

Dacă etapa proastă în relație se prelungește destul de mult, Gemenii se trezesc dimineața simțindu-se ca niște molii grele. Se vor pune pe gânduri. Acum nu prea ştiu ce să facă cu acest “rău”. Să plece singuri nu pot, însă nimeni nici nu-i gonește, cum să repare – nu este clar. Și Gemenii aleg, în mod inconștient, o altă cale – să ignore. Data viitoare, când partenerul va spune o răutate, el va spune: ” Ce? Nu am auzit.”

4 Etapă: Gemenii se distrează

La un moment dat, Gemenilor le vine în gând idea: persoana iubită pur şi simplu este în depresie. Se simte rău, deci trebuie înveselită. Îi va aduce cafeaua în pat. La ziua Îndrăgostiților îi face cadou o călătorie la Paris. Va privi cu dragoste şi va dărui multă afecțiune. Dacă partenerul nu devine mai apropiat, mai cald, nu se corectează, atunci Gemenii încearcă ultima cale.

5 etapă: “Ceva nu este în regulă?”

Pentru a întreba acest lucru, Gemenii admit că de mult timp lucrurile nu mai merg bine. Iar apoi va spune: “Încerc să fac totul aşa cum vrei tu. Din nou nu este în regulă?” Aici Gemenii își ascund iritarea, eforturile lor nu sunt observate, ci doar greșelile. Ei încearcă sincer să facă acest lucru. La final Gemenii se simt neputincioși şi aproape că lasă mâinile în jos.

6 etapă: Înstrăinarea. Sfârșitul

“Am închiriat un apartament și m-am mutat. Bani îţi voi aduce în fiecare lună, nu-ţi va lipsi nimic “- aude soția egoistă de la soțul răbdător.

Gemenii nu se mai întorc după o asemenea etapă, de obicei din lașitate. Ei sunt liniștiți şi fericiți cu noua lor viaţă și nu mai doresc să sufere.
Singurul lucru pe care îl vor face: îşi vor felicita cu blândețe, căldură și sinceritate foștii parteneri la ziua lor de naștere, dar, dacă este posibil, fără să se apropie.

Sursa