Care soţie îi aduce noroc soțului său

Femeia reprezintă energia mentală a familiei. Cum se comportă femeia, ce energie psihică are, aceeași energie psihică va domni în familie. Dacă femeia are suficientă energie mentală pentru a crede că totul va fi bine, atunci această soție îi aduce noroc soțului ei. Chiar dacă nu este totul bine, ea niciodată nu se îndoiește de soțul ei. Acesta însă este un caz foarte rar, pentru că de obicei femeile tind să fie nervoase, îngrijorate, să se îndoiască. Cu toate acestea, totul este în mâinile lor. Totul depinde de câtă putere psihică există. Adică, dacă femeia este anxioasă, datoria ei este să citească rugăciuni protectoare, mantre etc. Ea trebuie să facă acest lucru în fiecare zi, în momentul în care a simțit unele probleme.

Mintea feminină este de șase ori mai sensibilă decât cea masculină, de aceea femeia simte mai rapid dificultățile care urmează să se întâmple. Aceasta este datoria ei – să ghicească aceste dificultăți.

Ea nu trebuie să-i spună soțului “Îmi pare că în curând vom avea probleme”, pentru că este inutil, el nu va înțelege ce îi spune ea. Pentru a depăși acest sentiment de anxietate, femeia ar trebui să înceapă imediat să citească aceste stări protectoare (rugăciuni, mantre).

În Vede acestui lucru i se acordă o mare atenție. Există diferite stări de protecție. De exemplu, aplicarea apei sau argilei pe douăzeci de părți ale corpului. Adică, în fiecare zi femeia aplică aceste stări cu o mare credință şi atunci corpul copilului devine protejat de diferite acţiuni, de soartă. Adică el nu se poate lovi cu capul sau altceva. Este protejat. Totul depinde de starea psihică. De fapt, aceste stări de protecție îi transmit copilului pietatea mamei. Dacă copilul are o karma rea, iar mama una bună, atunci în momentul când el se simte rău, ea va simți un pericol puternic. În acest moment ea trebuie să creadă că totul va fi bine. Dacă credința ei va depăși anxietatea, atunci ea nu-i va permite răului să se întâmple.

Cu ajutorul pietății noastre putem preveni accidentele. Această putere există în psihic.  Și trebuie să știți că în mintea femeii această putere este prezentă mai mult decât în mintea bărbatului.

Dacă o soţie credincioasă crede cu tărie că soţul se va întoarce din luptă, atunci conform cunoștințelor vedice nu există un astfel de războinic care să-l poată împușca. Dacă credința ei este mai puternică decât determinarea lui. Adică, ea trebuie întotdeauna să depășească determinarea celui cu care luptă bărbatul ei. Astfel credința ei va rezista oricăror influențe negative.

Sursa