Alege cristalul, iar noi îţi vom spune la ce etapă a vieţii eşti

Alege piatra care te atrage cel mai mult în acest moment. Pentru a primi un răspuns corect, nu te minți singur şi privește cu atenție toate opțiunile.

№1. Opal

În viaţă cauți libertate şi pace. Chiar în acest moment ai vrea să-ţi calmezi sentimentele şi să-ţi asculți vocea interioară. Poate în ultimul timp ai avut parte de mult stres şi ai vrea să te deconectezi?

Piatra pe care ai selectat-o indică faptul că viziunea ta este periodic întunecată de zgomotul vieții cotidiene. De aceea, îţi place când ai timp să te “recuperezi”. Acest lucru, totuși, nu înseamnă că în viaţa ta există ceva “greșit”. Doar că ai nevoie de timp pentru a-ţi înțelege emoțiile. Ai ales o piatră albastră, ceea ce înseamnă că în capul tău există o mulțime de gânduri strălucitoare și spirituale. În adâncul tău simți o legătură cu lumea “de partea cealaltă” a ființei. În următoarele două luni, încearcă să stabilești un contact mai strâns cu Universul, iar el îţi va oferi toate toate răspunsurile la întrebările tale.

№2. Malachit verde

Dacă ești atras de această piatră, chiar acum treci printr-o perioadă de schimbări majore în viață. Vrei să fii mai practic, să schimbi modul în care trăiești și muncești, dar pentru a stăpâni această restructurare va trebui să te schimbi la un nivel profund. Este vorba despre evoluția spirituală, analiza “resturilor” energiei și eliberarea minții din experiența trecută. Trecutul trebuie abandonat. Ai devenit mai înțelept în urma “procesului de învățare” pe care l-ai început.

Malachitul este piatra prosperității și abundenței. Faptul că ai ales-o înseamnă că acum începi să cauți avere și noroc. Probabil alegerea ta este asociată cu sfârșitul unei relații distructive. Și chiar acum, aștepți o nouă iubire pură. Alegând această piatră, inconștient îi spui Universului: “Sunt pregătit pentru succes. Sunt gata să renunț la negativitatea din trecut. Am nevoie de pasiune în viață.”

№3. Piatra Soarelui.

Dacă ești atras de această piatră, înseamnă că chiar acum te simți optimist şi privești cu încredere în viitor. Puterea soarelui îţi hrăneşte corpul, iar tu iubești să-ţi petreci timpul afară, să ai grijă de sănătate, să-ţi depășești fricile şi stresul.  Piatra Soarelui – este un semn al norocului. De obicei alegerea ei indică faptul că în curând pe linia sorții te așteaptă o schimbare spre bine.

Imaginează-ţi că te-ai trezit dimineața şi prima emoție pe care ai simțit-o este bucuria. Bucurie pură pentru că îţi poți controla respirația şi relațiile cu oamenii care te iubesc. Conștientizezi ce este bucuria la nivel de bază, iar aceasta te face să înțelegi că în realitate  nu există nici o problemă. Dacă o astfel de dimineață încă nu a venit în viaţa ta, atunci neapărat va veni în timpul apropiat.

№4. Piatra de Obsidian.

Este piatra închiderii. Dacă o alegi, inconștientul tău îţi spune: “Sunt gata să mă eliberez de influența obiceiurilor negative și să devin fericit”. Începi să observi oamenii care au avut ceva mai mult noroc decât tine în unele privinţe, iar în altele mai puţin. Chiar acum ai o perioadă când devii mai atent faţă de tine şi mai înţelept faţă de cei din jur. Începi să conștientizezi că fiecare om – este o poveste unică. Invidia rămâne în trecut.

Chiar acum înveţi să înțelegeți că durerea este doar durere. Blocurile de energie din sistemul tău dispar rapid. În sfârșit ai început să găseşti în interior puterea voinței de a ieşi din seria nesfârșită a situațiilor negative. Uneori ai dorinţa să îmbrățișezi lumea întreagă.

№5. Howlit

Dacă te atrage această piatră, atunci recent ai primit mesaje de dincolo. Acestea pot fi vise care te luminează, viziuni, cifre sau cuvinte care se repetă. În acest moment, pentru a te orienta în viaţă îţi asculți intuiția. Ea este calea scurtă către succes.

Cristalul Howlayt te va recompensa pentru visurile îndrăznețe și te va ridica la un nou nivel. Așadar, în viitorul apropiat, poți visa la cele mai mari realizări.

№6. Dalmatian Jasper

Acum e momentul potrivit pentru a aduce în viaţa ta mai multă plăcere şi umor. Dacă ai ales acest cristal, vocea interioară îţi spune: “Relaxează-te”. Probabil în ultimul timp te simți agitat şi dezamăgit sau prea cinic.

Cristalul pe care l-ai ales doar ne amintește că suntem fiinţe spirituale închise într-o coajă fizică.  Nu avem prea mult timp pe această planetă, înainte de a ne întoarce la forma originală a energiei noastre. De aceea haideți să ne bucurăm de călătorie. Chiar şi în cele mai dificile situații nu trebuie să pierdem simțul umorului. Simțul umorului este totul. El te ajută să faci faţă tuturor greutăților de-a lungul vieții.

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!