Cum îşi cresc respectul de sine franţuzoaicele

Jurnalista Jamie Cat Callan a aflat secretul franțuzoaicelor de a rămâne mereu încrezătoare și mulțumite de sine, fără a face abuz de cosmetice și operații estetice.

1. Grădina secretă

Grădina secretă – e locul unde îţi poți restabili sentimentul de independenţă şi putere. El alimentează şi susține psihicul. “Atunci când lumea exterioară o lipsește de puteri, ea se retrage în dormitor, trage perdelele pentru a citi un roman sau pentru a face yoga” – îşi împărtășește observațiile Cat.

2. Lucrurile frumoase

Ne-am obișnuit zi de zi să ne folosim de lucruri obișnuite şi din acest motiv respectul de sine scade. Uităm că avem pe rafturi sau în dulapuri lucruri frumoase. O franțuzoaică niciodată nu va uita de setul de ceai din argint dăruit de bunica – el îi va înfrumuseța masa în fiecare zi, nu doar de sărbători.

3. Să-i inspiri pe alţii

Deși nu conștientizăm, fiecare din noi are posibilitatea să inspire pe cineva, să-i schimbe viaţa cuiva în bine. Suntem exemplu cum trebuie să trăim în această lume. De aceea, dacă nu ai dorința să arăți bine pentru tine sau pentru soţ,  cel puțin fă-o pentru viitoarele generații.

4. A crește cu dragoste propria unicitate

Franțuzoaicele sunt mulțumite de sine. Ele ştiu că feminitatea şi unicitatea atrag atenția. Aceste calități provoacă bărbații. “Dacă vom deveni dublurile iubiților noştri, vom fi de acord întotdeauna cu ei, vom purta aceleași haine – viaţa va deveni extrem de plictisitoare. De aceea, e foarte important de păstrat individualitatea”.

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!