Orice persoană care vine în viaţa noastră are o sarcină specială…

Nimic nu este întâmplător.

În aceasta lume, în care avem norocul să trăim, fiecare întâlnire are un anumit scop.

Uneori avem nevoie de oameni pentru a ne trezi, a ne ajuta să schimbăm direcția vieții; uneori pentru a ne încuraja şi a ne aminti cine suntem pe acest pământ. Iar uneori, sunt cei pe care îi întâlnim doar pentru o clipă.

În mod ironic, nu știm scopul fiecărei persoane pe care o întâlnim, însă trebuie să rămânem deschiși la tot ceea ce ne aduce fiecare cunoștință nouă.

Toată viaţa noastră este o interacțiune reciprocă. Deși tehnologiile, internetul, rețelele de socializare încearcă să ne convingă că interacțiunea poate fi redusă la minimum, ceva se schimbă în conștiința noastră, atunci când conștientizăm că nimic nu este întâmplător.

Nu toate întâlnirile trebuie să fie lungi, uneori acestea pot dura doar câteva clipe. Poate pentru a te reține, să nu te implici într-un accident sau poate pentru a te întâlni cu iubirea vieții tale. Uneori Universul ne trimite oameni pentru a ne ajuta în viaţă, chiar dacă aceştia nu vor deveni importanți pentru noi.

Deși nu putem prezice, ne putem pregăti pentru aceste evenimente neașteptate din viaţa noastră.

Oamenii care ar trebui să ne trezească

Sunt acei care vin pentru o perioadă lungă de timp. Uneori aceştia sunt partenerii noștri, sufletul pereche. Sunt cei care ne schimbă complet viaţa.

Oamenii care ne ajută să ne amintim cine suntem.

Uneori, ne pierdem în drumul vieții. În rutina şi grijile de zi cu zi, uităm cine am fi dorit să devenim, la ce am visat (şi visăm în continuare), cine suntem cu adevărat. Pur şi simplu ne vindem vieții adulte şi responsabile, uitând cine suntem cu adevărat. Și aceasta nici măcar nu e despre locul de muncă sau orașul în care locuiești, e despre suflet și starea interioară.

Deci iată, există oameni care vin în viața noastră pentru a ne ajuta să înțelegem cine suntem, pentru a începe să fim noi înşine.

Oamenii care sunt importanți pentru o clipă

Când începem o conversație cu un necunoscut la întâmplare și nu ne putem opri. Sau atunci când facem schimb de zâmbete cu cineva care merge pe scara rulantă. Aceasta pare o legătură  supranaturală care pur şi simplu există.

Doar pentru că cineva nu rămâne în viaţa ta o perioadă lungă de timp, nu înseamnă că întâlnirea nu are sens sau scopuri. Totul îşi are sensul său. Şi doar aceste fire invizibile care ne leagă unul de celălalt, fac viaţa noastră în această lume atât de uimitoare şi imprevizibilă, pentru că niciodată nu știm când şi unde îl vom întâlni pe cel care ne va ajuta să schimbăm viaţa.

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!