Pleacă la timp, nu lăsa cicatrici adânci pe corpul tău…

Pleacă la timp – acasă, chiar dacă nu te așteaptă nimeni. Pleacă din relații nepotrivite și obiceiuri proaste, din depresie și gânduri sumbre, din amintiri dureroase, de la oamenii care te distrug sau de lângă cei pe care-i distrugi.

Oferă-ţi șansa să-l găseşti pe cel cu care-ţi va fi mai bine, cu cel cu care te vei simți confortabil şi calm în acea formă în care ai nevoie. Nu te priva de încercarea şi speranța de a găsi în alte relații ceea ce cauţi.

Nu fi lacom, nu-i priva pe alții de a fi fericiți aşa cum înțeleg ei acest lucru. Pentru că fiecare din noi se află în punctul său de evoluție şi merge în ritmul său, emite la o frecvență diferită, vibrează pe unda sa și obține propria experiență.

Iar dacă ai intrat cu cineva în rezonanţă, v-aţi găsit unul pe celălalt şi dansul vostru comun se prelungește în disonanță – vei obține experiența necesară, mulțumește şi pleacă la timp.

Pleacă la timp, nu lăsa cicatrici adânci pe corpul tău, nu-ţi infecta sufletul cu virusul mâncăcios de vinovăție. Pleacă la timp, nu arde desenele pe pânza firavă a destinului tău. Şi nici nu fă asta pe pielea cuiva.

Prețuiește-ţi viaţa mai mult decât o fac alții. Pleacă la timp, dacă cineva îşi pune viaţa lui mai presus de a ta. Nimeni nu a venit în această lume pentru a fi sacrificat.

Pleacă la timp, întoarce-ţi privirea spre tine. Pleacă acolo unde este punctul tău de sprijin. Nu-l căuta în alții, altul, altele. Nu există fericire în cineva, dacă nu există în tine. Pleacă la timp de la iluziile obsesive şi fricile impuse, însă continuă să tinzi, să visezi, să încerci.

Nu-ţi fie teamă să greșești – aşa ai încercat. Nu-ţi fie teamă de reacția altor oameni, pentru că oricum nu vei putea prezice 100% reacția lor, până când nu vei încerca ceea ce planificai. Însă vei avea o șansă, să pleci la timp. Da, să pleci şi să mergi mai departe.

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!