Dacă bărbatul te iubește şi vrea să te ţină de mână toată viaţa, atunci căsătoria pentru el va fi o bucurie!

Atunci când eşti într-o relație apropiată cu un bărbat, după legile energetice ale Universului deja sunteți o familie. Şi familia voastră are un câmp energetic – o “aură”.  Într-un sistem închis, energia este distribuită în mod egal și echitabil între părți.

Femeia prin afecțiune, atingere, comunicare, gătit, curățenie, spălat, în special prin contact sexual îi oferă bărbatului energia creatoare, care este suficientă pentru toate părțile – ale ei, ale soțului, copiilor şi părinților în vârstă, dacă există. Femeia este o muză! Ea inspiră bărbatul la fapte şi îl aprovizionează cu energie. Bărbatul preia energia și construiește – case, drumuri, afaceri, pictează, scrie cărți. El aduce bunăstare materială în casă, pe care o distribuite în mod egal între toți membrii familiei!

Ce se întâmplă când bărbatul nu se căsătorește?

El jefuiește femeia. Îi fură energia care este destinată amândurora, câștigă bani pe care îi pune în contul său, dorind ca ea să câștige şi să se întrețină singură. Însă ea nu are un scut emoţional purternic şi va pune toate problemele la inimă. Nervii sorb femeia de putere, ea vine de la muncă ca o fântână seacă, nefiind în măsură să-şi umple bărbatul de energie, să-şi susțină copiii.

Bărbații şi femeile fără ștampila în pașaport “se întâlnesc” – un an, doi, zece chiar dacă locuiesc împreună. Şi ce înseamnă “să te întâlnești”? Bărbatul s-a întâlnit, a savurat frumusețea ei, energia sexuală, după care trece la alta. Fata care s-a întâlnit cu cinci sau mai mulți parteneri, nu se poate căsători. Ea şi-a dăruit energia, iar pentru soţ nu-i rămâne nimic. Acum ea va trebui să acumuleze din nou energie, însă acesta este un proces lung şi laborios.

Ea este lipsită de energie, se consideră insuficient de bună deoarece nici un bărbat nu rămâne lângă ea. În fiecare relație nouă, femeii îi este tot mai dificil să-şi deschidă inima şi sufletul. Se teme că se va înșela din nou.

În lumea civilizată femeia ar trebui întotdeauna să se afle sub protecția bărbatului. Tata fetei ar trebui să stea cu arma la uşă, dacă iubitul ei nu are intenții de a se căsători. Dacă nu ai o persoană care să te protejeze, atunci protejează-te singură! Nu te culca cu bărbatul care îţi oferă câteva semne de atenție. De îndată ce femeia a fost de acord cu relația intimă, pentru bărbat e un semnal: “Sunt super. Totul e ok. Nu trebuie să schimb nimic”.  Bărbații nu se schimbă dacă totul funcţionează astfel.

Dacă bărbatul te iubește şi vrea să te țină de mână toată viaţa, atunci căsătoria pentru el va fi o bucurie!

Dacă totuși în viaţa ta au existat bărbați, ar fi bine să te eliberezi de energiile vechi, să ieşi din relațiile trecute, să te ierţi, să accepți situația , să trăiești sentimentele netrăite şi să mergi pe o cale nouă. Calea reînnoirii şi întâlnirii cu omul tău. Trebuie să ai curaj, să-ţi cureți corpul şi sufletul conștient, să te gândești că vei avea o relație armonioasă de lungă durată.

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!