4 obligații ale bărbatului pentru a construi o relație armonioasă.

1. Bărbatul trebuie să-şi întrețină femeia

Atunci de ce femeia ar avea nevoie de tine, dacă nu eşti de acord cu acest lucru? Doar pentru că a fost cândva îndrăgostită de tine? Mi se frânge inima când aud istorii despre faptul că bărbatul nu-i dă bani soției sale, pe care el însuși a ales-o cândva. Unde este logica? Nu o faci fericită şi nici pe alții nu-i laşi.  Pe lângă toate, nu faci decât să dezvolți în ea calitățile masculine (pentru că ea va trebui să învețe să câștige mai mult) astfel blocând dezvoltarea feminității, ceea ce la rândul său duce la înrăutățirea relației voastre. În cele din urmă, ea e femeie ce trebuie să se bucure de viață și să transmită această stare de plăcere bărbatului său (chiar dacă bărbatului i se par iraționale capriciile feminine).

Aici se ascunde o energie enormă pe care mulți bărbați o blochează. Este energia de creștere şi succes a bărbatului. Înțeleg că economisirea bugetului familiar e un lucru bun, nu şi când e vorba de femeia pe care tu singur ai ales-o. Cu cât mai mult femeia se relaxează – cu atât mai mult succes vei avea.

2. Fii recunoscător 

Nu trebuie să-ţi spun cât de pozitiv influențează recunoștința sinceră a femeii asupra bărbatului. În cazul femeilor acționează într-un mod nu mai puțin magic. Femeia îţi pregătește cafeaua, prânzul, cina? Mulțumește-o de fiecare dată. Depune efort să arate bine? Spune-i cât de mult contează acest lucru pentru tine. Îţi dăruiește gingășie? Împărtășește cu ea senzațiile plăcute (sper că cel puțin îi spui că s*xul cu ea a fost cel mai bun din viaţa ta. De ce? Pentru că femeia ca şi bărbatul, nu poate ghici gândurile.

Prin recunoștință amplifici dorința ei de a face ceva pentru tine cu entuziasm și iubire. Dacă percepi eforturile femeii ca ceva firesc, atunci singur sapi groapa tuturor lucrurilor bune. Începi să apreciezi ceea ce ai, doar după ce pierzi…

3. Creează motive pentru ca femeia să te admire

Stând pe canapea în fața televizorului şi așteptând minuni din cer – nu  e tocmai acel motiv. Bărbatul devine mai bun, doar atunci când obține ceva (când vede rezultatul). Da, pentru a obține mai mult trebuie să treci prin situații stresante, urcușuri şi coborâșuri, însă pentru aceasta suntem bărbați, aceasta este calea noastră.

Cum spunea Bill Gates: “Între canapea şi fund dolarul niciodată nu zboară”.

4. Ajută femeia să fie slabă

Deschide-i uşa, nu-i permite să ducă greutăți, interzice-i să facă ceea ce nu-i aduce plăcere. Nu-i place să facă ordine, să gătească, să spele? Poţi angaja pe cineva, însă cel mai bine ar fi ca ea să învețe să iubească treburile casnice. Exact, să le iubească. Doar dacă va face asta cu dragoste, va aduce în casă energia feminină extrem de importantă pentru bărbat şi pentru relație. Dacă femeia ta lucrează 40 de ore pe săptămână, scuze, dar îi va fi extrem de dificil să învețe să iubească treburile casnice. Eşti de acord?

Dragi cititori şi cititoare, ține-ţi minte: fericirea femeii + succesul bărbatului = iubire şi armonie. Ajutaţi-vă reciproc!

Autor: Iaroslav Samoilov

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!