5 lucruri care îi fură femeii energia

1.Dezordinea în casă

Unul dintre cele mai epuizante lucruri pentru femei – este dezordinea în casă sau la locul de muncă. Crezi că o femeie normală îşi ceartă bărbatul pentru ciorapii împrăștiați, pentru că nu are ceva mai bun de făcut? Deloc! Problema este că în noi evolutiv este incorporat să observăm poziția lucrurilor în spațiu și să fim foarte atente la acest lucru.

Dacă dezordinea se acumulează, femeia începe să simtă stres constant. O părăsesc puterile. Ar vrea să se așeze în mijlocul acestei mizerii şi să plângă. În același timp bărbatul nici prin minte nu-i trece care e problema.

2. Somnul rău

Femeile în comparație cu bărbații au un somn mai sensibil. Bărbatul poate sforăi dulce chiar dacă ceasornicul “înnebunește” lângă el, în timp ce femeia tresare la orice sunet. Pentru ca femeia să funcționeze normal, ea are nevoie să doarmă suficient.

3. Bârfele

Femeia este o ființă extrem de emoțională. În timpul discuției cu o prietenă, ea poate trăi mai multe emoții decât bărbații în epicentrul unei lupte. Emoțiile noastre sunt atât de puternice, incontrolabile şi mobile, încât sunt capabile să ne epuizeze chiar şi atunci când suntem în concediu sau nu facem nimic. De aceea, femeia care nu se limitează la pălăvrăgeală (inclusiv pe rețelele sociale) – este epuizată, lipsită de puteri.

4. Sexul nereușit

Sexul rapid, neînțeles. Femeia poate considera acest sex nereușit. Iar bărbatul se poate mândri cu abilitățile sale de amant bun. Sexul nereușit este acela care nu a saturat femeia cu emoții frumoase. Acesta nici nu poate fi numit sex, ci exerciții fizice epuizante.

5. Sentimentul de vinovăție

Aţi observat vreodată cum reacționează bărbații şi femeile la diferite acuzații? Bărbații protestează, se ceartă, amenință că pleacă. Femeile însă, imediat îşi recunosc vina şi încearcă să corecteze chiar şi cele mai mici defecte. Cele mai multe manipulații care se întâmplă cu femeile – sunt pe baza sentimentului devastator de vinovăție.

Autor: Morena Morana

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!