2 cuvinte magice care te vor ajuta să fii un om FERICIT. Repetă-le cât mai des!

Există două cuvinte magice care-ţi vor schimba viața. Și nu este vorba de „mulțumesc“ sau „te rog“, așa cum am fost învățați în copilărie. Aceste cuvinte sunt: “suficient” și “merit”.

SUFICIENT

De ce suferim în viaţă? Pentru că întotdeauna nu ne ajunge ceva. Nu ne ajung bani, iubire, atenție, încredere în sine etc. Ce-ar fi dacă în loc să te concentrezi pe ceea ce nu-ţi ajunge – vei începe să te gândești că ai de toate? Deoarece Universul, Dumnezeu, viaţa sau numiți-l cum vă place mai mult, ne oferă ceea la ce ne gândim cel mai mult pe parcursul zilei. 

Încearcă să-ţi spui: “Am suficientă iubire!”. Ce simți când rosteşti aceste cuvinte? Sunt sigură că sentimentul de bucurie începe să crească şi eşti fericit să rostești: “Am suficienți bani”, “Am suficientă sănătate, iubire, fericire, bucurie, suficientă frumusețe pentru a fi încrezătoare, suficientă energie de creație, autocontrol, unicitate etc..”

Joacă-te cu acest cuvânt cum dorești! Fii copil în suflet şi simte că în realitate ai de toate. Imediat ce te simți pesimist, amintește-ţi acest cuvânt şi aplică-l după situație.

Neajunsurile – nu sunt pentru tine! Ai de toate în exces!

Această idee îi aparține lui Donald Walsch și a fost publicată în cartea sa ”Conversând cu Dumnezeu” în care este descrisă iluzia neajunsurilor omenești.

MERIT

Dacă nu avem ceva, atunci nu avem nevoie sau ne simțim nedemni de acest lucru (de cele mai multe ori).

După schema descrisă mai sus repetă-ţi: “Sunt demn(ă) de iubire, bani, plăcere, de un bărbat(o femeie) care să mă iubească, să am tot ce-i mai bun în viaţă”.

Repetă acest cuvânt până când vei crede în asta şi atunci vor începe minunile!

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!