Alege bărbatul care te poate iubi la nebunie…

Meriți să fii iubită, doar pentru faptul că te-ai născut pe această planetă frumoasă. Meriți să fii iubită la infinit. Meriți să fii iubită de bărbatul care știe cum să te iubească la nebunie…

Bărbatul care te privește de parcă eşti a opta minune a lumii. De parcă toate sunt magie şi poveste, când ești alături de el.

Bărbatul care iubește întâlnirile cu tine lângă șemineu, îmbrăcați, însă împletindu-vă nu doar cu trupurile, ci şi cu sufletul. Iar cel mai important lucru în această noapte – sunt discuțiile voastre de suflet.

Bărbatul care vrea să-ţi cunoască fricile, anxietatea, îndoielile şi să te iubească chiar mai mult. Bărbatul care te iubește pentru ceea ce ești.

Bărbatul care te iubește dimineața devreme, când ai ochii pe jumătate deschiși, iar părul ciufulit. Bărbatul care te iubește până şi după cafeaua de dimineață – şi nu contează dacă tu te placi în această zi, sau nu.

Bărbatul care pune capul pe pieptul tău şi se topește. Bărbatul care te venerează. 

În acele zile, când iubirea lui pare incredibilă, de parcă nu o meriți, el îţi va aminti de ce ești demnă de ea. Să te iubească este ușor.

Alege bărbatul care-ţi este aproape indiferent de „chiar dacă“…

Chiar dacă ești tristă. Chiar dacă nu va fi pe placul părinților tăi. Chiar dacă ai adăugat 10 kg în plus. Chiar dacă ai pierdut jobul. Chiar dacă eşti deprimată. Chiar dacă ești supărată pe el. Alege bărbatul care-ţi va fi alături la bine şi la greu.

Bărbatul care va asculta cum a fost ziua ta și va ști cum să-ţi distragă atenția de la toate greutățile care ţi-au ieșit în cale.

Bărbatul care înțelege că iubirea se manifestă în lucruri mici.

Bărbatul care spală vasele, nu pentru că aceasta este obligațiunea lui, ci pentru că astfel îşi arată iubirea. Bărbatul care îţi lasă un mesaj cu cuvinte frumoase, nu pentru că e Ziua Îndrăgostiților, ci pentru că e miercuri.

Alege bărbatul care în timpuri grele se va uita în ochii tăi şi-ţi va spune: “Ne vom descurca, nu-ţi face griji”.

Alege bărbatul care te iubește la nebunie, iar acest lucru nu te împovărează, ci te eliberează. Iubirea căruia te inspiră, nu te limitează.

Un astfel de bărbat îţi va deschide o lume întreagă, iar tu cu bucurie vei face același lucru pentru el.

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!