Femeile care se apreciază fac aceste 9 lucruri într-o relație!

Respectul de sine scăzut – este ceea ce ne ţine în relațiile proaste, ne împiedică să creăm altele noi şi ne distruge din interior.

Iată 9 lucruri pe care oamenii cu respect de sine înalt le fac în relații:

1.O femeie încrezătoare nu analizează dacă bărbatul o place sau nu – ea consideră că o place.

Persoanele cu respect de sine înalt cred că merită iubire și nu au nici o îndoială când cineva simte ceva. Ştiu că sunt bune și cred că persoana potrivită va vedea acest lucru.

Femeia cu respect de sine înalt este convinsă că bărbatul o place și poate fi într-o relație aici și acum, savurând momentul fără teamă sau îndoială.

2.Oamenii încrezători conștientizează că dacă relația nu a mers, atunci așa a fost necesar.

Și nu pentru că au făcut ceva greșit. Ci pentru că nu toți oamenii sunt potriviți unul pentru celălalt și uneori doi oameni pur și simplu sunt incompatibili. Acest lucru nu-i face pe niciunul din ei rău – așa se întâmplă.

Femeia cu respect de sine înalt nu pune la inimă atunci când un bărbat nu vrea să continue relația.

3. Femeile încrezătoare stabilesc granițe sănătoase.

Respectul de sine înalt și limite personale sănătoase merg mână în mână. Aceasta înseamnă că femeia îşi pune nevoile și emoțiile pe primul plan și nu își asumă responsabilitatea pentru nevoile și emoțiile altor oameni.

O femeie încrezătoare ştie ce va accepta şi ce nu, ce va permite și  ce nu va permite într-o relație. Întotdeauna va face aşa cum vrea şi cum crede ea. Bărbatul ori o va accepta aşa cum este, ori nu va fi de acord cu alte condiții.

Femeia cu granițe sănătoase îşi va susține viaţa, hobby-urile, socializarea cu prietenii chiar și fiind într-o relație.

4. Aceste femei au încredere în sine şi în propriile decizii.

Ele pot lua propriile decizii și sunt gata să-şi asume consecințele. Oamenii cu respect de sine înalt nu se îndoiesc de acțiunile lor, ei pur si simplu fac ceea ce simt.

5. Femeile încrezătoare nu se laudă.

Ele nu au nevoie să spună lumii cât sunt de bune. Doar oamenii nesiguri, în secret se simt nevrednici, pentru că ascund aceste sentimente, lăudându-se cu realizările lor.

Femeia care se deschide treptat, este mult mai atractivă decât o femeie care arată totul imediat. Când te consideri demnă, nu ai nevoie să-i demonstrezi cuiva ceva.

6.Femeile încrezătoare îşi asumă responsabilități.

Pentru acțiunile și emoțiile lor. Ele nu dau vina pe partener pentru că se simt nefericite. Nu se consideră o victimă.

Ele nu vor rămâne într-o relație proastă, așteptând ca partenerul să se schimbe în mod miraculos. Nu dau vina pe fostul, își asumă responsabilitatea pentru deciziile luate şi folosesc greșelile ca pe o oportunitate de creștere și dezvoltare.

7. Femeile încrezătoare acceptă relațiile aşa cum sunt, nu aşa cum ar trebui să fie.

Oamenii încrezători nu au nevoie de inel sau ştampilă în paşaport pentru confirmarea sentimentelor. Ei pot fi într-o relaţie aşa cum este, lăsând totul să se întâmple natural, fără presiune și grabă.

8.Femeile încrezătoare nu rămân în relații rele.

Aceste femei nu suportă lipsa de respect. Nu se tem să plece când ceva nu merge, pentru că știu că merită ceva mai mult. Înțeleg de la început când relația merge în direcția greșită şi când e timpul să plece.

Numai persoanele nesigure suportă o atitudine inadmisibilă faţă de sine, pentru că la un anumit nivel ele cred că o merită. Însă atunci când înveți să te apreciezi, îi îndepărtezi pe cei nedemni din viaţa ta.

9.Femeile încrezătoare aleg cu înțelepciune.

Ele îşi ascultă inima şi mintea atunci când aleg partenerul. O persoană încrezătoare întotdeauna atrage o altă persoană încrezătoare.

Sursa