Viaţa fără așteptări – o descoperire care mi-a schimbat viaţa!

Mulți oameni deja trăiesc această stare, pentru cineva este un lucru firesc, însă pentru mine a fost o descoperire. Sincer, nu mă așteptam la un astfel de efect.

Am încetat să aștept ceva…Şi în acel moment, brusc mi-a fost atât de ușor pe suflet, de parcă am început să trăiesc din nou. Până atunci mă gândeam mai mult la cum să trăiesc şi într-un moment dat chiar am început să o fac.

Nu mai aștept ceva de la alţii – că poate voi fi apreciată, vor face ceva pentru mine, vor fi mai buni cu mine etc.. Nu mai am așteptări de la partener –  că poate mă va înțelege şi va face ceea ce-mi place mie…

Nu mai aștept bani – am acceptat acea sumă pe care o am şi nu mă mai torturez cu întrebarea cum oare să-mi schimb radical situația financiară. Pur și simplu mi-am exprimat intenția că atunci când voi fi pregătită, vor apărea şi metodele. Acest lucru se va întâmpla la momentul potrivit, în cel mai bun mod şi cel mai potrivit loc pentru mine.

Nu mai aștept şi nici nu cer ceva de la viață – în interior aveam sentimentul de nedreptate, că fac atât de multe, iar cineva nu face nimic și are aceste rezultate.

Nu mai aștept că mâine totul va deveni minunat și nu vor exista probleme. Aspectul meu naiv copilăresc îşi dorea liniște. Până când cel adult a conștientizat că pacea și liniștea este în interior, nu în absența problemelor externe care trebuie rezolvate.

În general, am încetat să aștept ceva… Înainte era foarte important să existe doar lucruri bune, fericite, totul să fie bine. În timp ce în interior exista frica că se va întâmpla ceva căruia nu-i voi putea face faţă (din nou, problema cu încrederea în sine) … Am lăsat așteptările cu privire la viitor. Doar mi-am spus: “Fie ce-o fi. Totul  se va întâmpla în cel mai bun mod pentru mine.”

Totul este simplu – nu mai controlez şi nu am necesitatea să ştiu cum se va întâmpla totul. Eliberez toate așteptările, pentru că totul se va întâmpla în cel mai bun mod pentru mine.

Simt cum curge şi se schimbă viața şi reacționez doar la ceea ce-mi oferă viata în acest moment.

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!