12 MOTIVE pentru care LEII sunt cei mai buni părinți şi soți!

Leul – este un semn special al zodiacului. În ciuda faptului că pare dominator, îi place să țină totul sub control, mai are şi o altă parte pe care puțini o cunosc.

Loiali, credincioși, de încredere, încrezători și iubitori de viață – ei devin părinți minunați și parteneri extraordinari.

Iată de ce merită să iubești nativii din zodia Leu:

Sunt loiali

Leii sunt foarte loiali și credincioși. Niciodată nu leagă prietenii pentru beneficii. Apreciază adevărata prietenie, de durată. Deasemenea oamenii care pot să-şi ține gura închisă atunci când este necesar. Şi nu va permite niciodată ca cineva să-i denigreze prietenii în prezența lui.

Sunt ambițioși

Leii – sunt oameni extrem de ambițioși. Adoră lupta, mereu îşi pun obiective ireale și luptă până când realizează ceea ce-şi doresc. Cel mai important – știu ce-şi doresc şi care este scopul final al aspirațiilor lor.

Pentru Leu e foarte important să fie cel mai bun, dintre cei buni. Dacă nu a avut noroc, va încerca încă o dată. Şi dacă din nou va avea un eşec, va încerca cu şi mai multă furie și agresiune. În același timp, nu uită de cei care i-au fost alături în această sarcină dificilă şi știe cum să le fie recunoscător.

Leii sunt de încredere

Ambiția – nu cea mai importantă caracteristică a oamenilor născuți în zodia Leu. Caracteristica lor principală – este încrederea. După un Leu, orice femeie (sau orice bărbat) se poate simți ca după un zid de piatră.

Le oferă altora încredere în sine

Leii sunt acei oameni la care trebuie să mergi după un sfat, atunci când nu ești încrezător de ceva.

Cu Leii întotdeauna e distractiv.

Una din caracteristicile de bază a Leului este necesitatea de atenție din partea celor din jur. Dacă Leul intră în cameră şi nimeni nu-i acordă atenție, atunci se supără foarte tare.

Iată de ce aceștia adoră să  povestească istorioare captivante şi le place atât de mult să amuze oamenii. Iubesc să petreacă timpul înconjurați de oameni care chiar dacă nu-i iubesc, cel puțin îi respectă.

Leii adoră viaţa

Leii sunt gata să meargă la orice doar ca să experimenteze lucruri noi, să obțină experiențe noi şi să vadă ceea ce nu au văzut înainte. Nu sunt acele persoane care le este teamă să-şi părăsească zona de confort. Nu au nevoie de siguranță financiară aşa cum au nevoie alți nativi.

Întotdeauna cred în existența unei părți luminoase.

Leii – sunt extrem de optimiști şi încrezători în sine. Ei s-au născut în toiul verii, timpul perfect pentru a rămâne lipsiţi de griji, senzuali şi veseli.

Ştiu cum să iasă din orice situație

Leii sunt încântaţi să se joace în joaca “vieții” fără vreun scenariu. Ei cred cu tărie că principalul lucru pentru a face alegerea potrivită este – aici și acum. Le place spontaneitatea.

Leii sunt cinstiți

Leii mint foarte rar, iar persoanelor apropiate nu o să le mintă niciodată. Şi cel mai important lucru – nu se mint pe ei înșiși. Niciodată nu vor bârfi pe la spate. Dacă nu le place ceva, vor găsi forțe şi-ţi vor spune direct.

Leii au relații excelente.

Leii – sunt oamenii care îi cunosc întotdeauna pe toţi și fac legături cu toţi cei pe care îi întâlnesc. Sunt adevărați fluturași sociali. Pot începe o conversație cu oricine, despre orice. Iar apoi fără nici o problemă stabilesc o relație profundă, autentică cu aceşti oameni.
Dacă ai o problemă, ar trebui să-i ceri ajutor Leului. El cu siguranță are un „prieten“ care poate rezolva orice problemă.

Iubesc cu toată inima

Inima Leului – este inima persoanei care iubește sincer, cu pasiune, necondiționat și fără să privească înapoi. Leii cred cu tărie că dacă e să iubești – atunci o regină, dacă e să furi – atunci un milion. De aceea, dacă partenerul tău este Leu – poți să nu te îndoiești dacă te iubește sau nu. Dacă nu te-ar iubi, nu şi-ar exprima iubirea.

Leii nu sunt capabili să fie alături de cineva, care nu le trezește în interior emoții intense. Din păcate întotdeauna așteaptă ca iubirea lor să fie reciprocă.

Leii sunt născuți în cea mai frumoasă perioadă a anului pentru a sărbători ziua de naștere.

Să fim sinceri, nu există perioadă mai bună pentru a sărbători ziua de naștere decât sfârșitul lunii iulie – până la mijlocul lunii august. Afară e soare, cald şi toți prietenii așteaptă cu nerăbdare să fie invitați la petreceri. În chestiunile de organizare a festivităților, vor lua întotdeauna inițiativa și vor planifica toate sărbătorile din timp.

Dacă prietenul, amantul, soțul, tatăl sau partenerul tău este născut în zodia Leului – savurează. Eşti pe mâini bune.

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!