11 lucruri pentru care femeia nu ar trebui să-şi ceară iertare!

De ce ar trebui să ne cerem iertare pentru faptul că suntem directe sau punem pe primul plan interesele noastre? Nu ar trebui să ne facem griji de situația care nu este în puterile noastre şi de a trăi viața așa cum credem de cuviință. La urma urmei, e mai bine să-ţi ceri scuze, decât să ceri permisiunea pentru ceva.

Iată o listă de lucruri pentru care femeile nu ar trebui să-şi ceară iertare:

1. Independența

A fi capabilă să ai grijă de tine şi să te bazezi doar pe tine – e un lucru minunat. Nu contează dacă aceasta este independența financiară, emoțională sau pur şi simplu posibilitatea de a bea cafeaua singură pe o bancă în parc – în aceasta nu e nimic rău.

2.Mărimea sânilor

Sâni mari sau mici – indiferent de mărimea cu care te-a înzestrat natura, ar trebui să fii mândră și să te iubești așa cum ești.

3. Machiajul

Dacă te simți confortabil machiată – cu îndrăzneală aplică-l zilnic. Aceasta e distractiv şi te face să te simți mai frumoasă.

4. Alimentația sănătoasă

Oare femeia nu poate refuza o farfurie de biscuiți, fără să justifice dorința ei de a se alimenta corect? Ne este rușine atunci când suntem grase, prea slabe, iar acum şi când alegem să mâncăm sănătos? Corpul tău trebuie să-ţi mulțumească pentru aceasta, nu să-ţi ceri iertare.

5. Lipsa iubirii pentru copii

Toți copiii sunt minunați, însă nu toţi îţi provoacă simpatie. Nu orice femeie simte afecțiune atunci când copilul spune ceva ce nu-l înțelege nimeni, în timp ce face în pantaloni.

6. Lipsa dorinței de a face dragoste

Şi nu contează, dacă ai un partener pe care l-ai cunoscut recent sau o relație serioasă de mult timp. Dacă nu ai chef – atunci nu ai chef! Nu-ţi cere iertare pentru aceasta.

7. Mănânci prea mult

Singurul căruia trebuie să-i ceri scuze pentru faptul că mânânci prea mult – este propriul organism, dacă acesta s-a umflat ca un balon.

8. Preferințele s*xuale

Indiferent dacă îţi plac bărbații, femeile sau ambii, nu  trebuie să te justifici în fața nimănui pentru alegerea ta.

9. Numărul de parteneri s*xuali

Câți parteneri s*xuali a avut fata – e doar un rezumat statistic mic în istoria ei romantică. Acest subiect a fost discutat de multe ori, iar concluzia este că timpurile în care exista un anumit număr acceptabil de parteneri de mult au trecut.

10. Aspectul “de coșmar”.

Scuzele pentru aspectul tău exterior doar vor da undă verde ca alții să râdă de tine. Aceasta în cazul în care nu ești din categoria femeilor de tipul Gwyneth Paltrow, nimeni nu se așteaptă că vei arăta întotdeauna perfect.

11. Pentru că ești asa cum ești

Ţine minte: ești incredibilă! Iar invidioși întotdeauna se vor găsi. Strălucește şi iubește-te aşa cum eşti!