Cum iubești bărbatul: 8 sfaturi practice

Couple kissing

1.În fiecare moment amintește-ţi care e scopul relației voastre.

La oamenii normali scopul relației este să-şi ofere maximum confort pe o lungă perioadă de timp, adică să te faci fericită atât pe tine cât şi pe partener.

2.Laudă-l

Dacă el nu merită laude şi face totul strâmb, atunci ce naiba mai faci lângă acest ratat? Pleacă, nu prelungi agonia unul pentru celălalt. Nu fi pentru el o mamă morocănoasă, o șefă strictă sau o fiică capricioasă – de la toate aceste încarnări ia doar componentele pozitive: grijă constantă, dar discretă, interes faţă de creșterea lui, admirație pentru tenacitatea lui.

3.Nu-l umili şi nu fă scandal în public

Nu intra cu el în dispute în locuri publice –  este tabu, pentru că imaginea unui bărbat respectabil, este mult mai importantă decât pentru femeie.

4. Nu utiliza diminutive când i te adresezi 

Uită de sufixul diminutiv pentru totdeauna, păstrează aceste dezmierdări pentru cazurile când aveți partide de sex reușite.

5. El este principalul şi punct.

Serios, acest lucru e atât de comod. Problema de bază a feministelor este că încearcă să “descarce vagoane” la figurat vorbind, când în realitate ar putea să danseze. Indiferent de evoluție, reguli sociale sau educația din majoritatea familiilor, însă bărbatul e crescut pentru a rezolva problemele, a fi lider, a fi căpitan. Acest lucru nicidecum nu te umilește, dacă nu vei decide singură să fii umilită. Dăruiește-i fericirea de a fi puternic, de a acționa, de a se gândi.

6. Vorbește-i direct despre lucrurile importante, fără aluzii

Bărbații înțeleg aluziile, însă de cele mai multe ori acestea sunt cele care vin de la alţi bărbați sau pe care le este lor convenabil să le înțeleagă, de aceea vorbește cu el direct despre ceea ce te frământă.

7.Nu-l pune în centrul Universului tău şi nu cere același lucru de la el.

Nu mă refer la profunzimea dragostei, grija pentru necesitățile fiecăruia, ci la atenția pentru detalii. Convorbirile telefonice de cinci ori pe zi despre nimic, îl irită practic pe orice bărbat. Dependența psihologică de părerea lui îl măgulește, dar îl şi enervează. De aceea, nu încerca oficial să-i dedici viaţa, aceasta sperie, iar acuzațiile şi neglijenţa în colaborare cu manifestările emoționale lipsite de sens îl obosesc foarte repede, iar tu vei rămâne să plângi şi să strigi: „eşti nerecunoscător, ţi-am dat totul de la mine”

8. Învaţă să gătești gustos

Şi gătește. Acest lucru nu se discută. Echivalentul la “ea nu gătește” este “el aduce în casă mai puțini bani”.  Ei bine, doar ai vrut drepturi egale?

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!