Oare ești pregătită să te căsătorești cu un bărbat ce are totul?

Aud deseori de la femei: “Vreau să mă căsătoresc cu un bărbat bogat şi grijuliu! Vreau să mă căsătoresc cu un lider, cu o persoană cunoscută. Vreau ca viitorul meu soţ să fie puternic, de succes. Vreau să fie bogat, vegetarian, fără obiceiuri proaste, bogat spiritual” etc.

De ce crezi că un astfel de bărbat: bogat, de succes, fără obiceiuri proaste, bogat spiritual are nevoie de tine? Nu e o întrebare provocatoare. Sper sincer să aud răspunsul.

Relația – este întotdeauna un schimb. Dacă bărbatul îţi oferă bani, celebritate, statut, calități bune, creștere spirituală, ce îi poţi oferi Tu în schimb?

Multe femei se supără pe întrebarea mea. Iar cele care nu se supără îmi răspund: “Sunt frumoasă, inteligentă, am studii şi un job bun, am apartament, bani”. Fără supărări, dar aceste calități le au foarte multe femei. Atunci de ce un bărbat cu acest set de calități ar trebui să te aleagă pe tine? Ce ai unic?

Poate poți asculta cu interes sincer în ochi, poţi vedea în bărbat lucrurile bune, îl poți insufla la fapte mărețe? Sau poate ştii să taci atunci când e cazul şi să laşi deciziile de partea lui?

Sau poate ai mereu dispoziție bună, ești cea mai desăvârșită gospodină şi poţi crea în casă acea atmosferă în care bărbatul se va relaxa complet? Ori, poate poţi savura şi obţine plăcere din tot ce îţi oferă viaţa? Poate poţi accepta un bărbat cu toate calitățile şi defectele lui? Sau poate știi să fii recunoscătoare pentru tot, chiar și pentru cele mai mici lucruri? Poate poţi asculta și urma bărbatul cu încredere?

Dacă ai cel puţin 5 de “Da” la aceste întrebări – eşti o femeie fără concurenţă şi în viaţa ta neapărat va apărea un bărbat demn, pentru că aceste calități în lumea modernă fac femeia unică, rară, solicitată.

Dacă însă îţi apreciezi doar frumusețea, silueta şi abilitățile de a satisface bărbatul sexual, atunci cel mai probabil vei fi folosită. Cu aceste valori nu te aşteapta la o relație serioasă.

Deseori mai aud şi astfel de afirmații: de ce n-aş fi bună pentru El? Sunt frumoasă, deșteaptă, am apartament, mașină, câștig bine. Ce le mai trebuie bărbaților?

Trebuie să-ţi crești acele valori, care te vor servi toată viaţa. Care sunt acestea?

Satisfacție; Mulțumire; Încrederea în sine (împlinire); Abilitatea de a vedea  şi a admira tot ce e bun.

Abilitatea de a avea mereu bună dispoziție; Abilitatea de a accepta fără critică; Interes faţă de viaţă şi de sine; Scopuri în viaţă;  Abilitatea de obţine plăcere atât de la sine cât și de la viață;

Abilitatea de a tăcea; Abilitatea de a vorbi, punând accent pe demnitate, fără pretenții și învinuiri;

Aceștia sunt indicatorii unei femei “pregătite”, ce are în interior multă iubire şi acceptare de sine. Bărbații sunt în căutarea acestor femei. Puține se află la acest nivel, dar totuși așteaptă să întâlnească bărbatul ce are totul. În realitate nu fiecare femeie e pregătită pentru un astfel de bărbat.

De aceea le-aş da un sfat femeilor: încercați să fiţi adecvate şi rezonabile la ceea ce vă doriți, atunci când alegeţi bărbatului! Încercați să priviți aceasta dintr-o parte. Într-adevăr aveţi nevoie de un astfel de bărbat? O să-ţi aducă fericire?

Sau poate ai nevoie de un bărbat cu calități bune, care va avea succes pentru că crezi în el, îi poți vedea punctele forte şi îl poţi încuraja?

Vă îndemn să lucrați nu numai la aspectul exterior, ci și la calitățile necesare pentru a obține fericirea, să lucrați asupra propriei “profunzimi”!

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!