Iubirea adevarata a unui barbat! Cum este ea, adevărata iubire a unui bărbat?

Povestea unui barbat despre “ce iubesc barbatii la o femeie”

Sunt convins că multe dintre voi nu ştiu cum iubeşte cu adevărat un bărbat. Eu sunt bărbat, deci ştiu cum iubesc şi cum iubesc alţi bărbaţi. Pentru că mă cunosc foarte bine, îmi urmăresc reacțiile. Şi văd că şi alţi bărbaţi nu se deosebesc de mine prea mult. Deci, care sunt semnele de bază care spun că bărbatul iubește femeia:

– Îi este alături.

– Vorbeşte direct despre iubire.

– Iartă.

– Se gândește mult la ea.

– O respectă!

– Nu jignește, nu umilește, nu ofensează.

– Are grijă.

– Admiră femeia.

– Evită alte femei.

– Suflă praful de pe ea…:)

În realitate aceste semne le-au inventat femeile. Acestea indică indirect sentimentele bărbatului. Ele nu sunt un indicator al iubirii.

Greșeala femeilor este că ele compară sentimentele unui bărbat iubitor, cu sentimentele unei femei iubitoare şi așteaptă aceste sentimente de la bărbați! Şi nu doar le așteaptă, dar le şi cer. Îmi pare rău, dar cereți ca bărbatul să facă aşa cum simte femeia. Adică tu iubești şi crezi că bărbatul trebuie să te iubească exact aşa cum îl iubeşti şi tu pe el. Trebuie să simtă ceea ce simți tu. Însă bărbatul simte în alt mod. De aici şi neînțelegerile, de aici şi problemele.

Ce simte de fapt un bărbat iubitor?

Un bărbat iubitor simte un singur lucru – responsabilitate. Iubirea bărbătească – este responsabilitate pentru femeie. Nu există responsabilitate – nu există iubire!

Bărbatul este responsabil de:

1) Siguranța femeii.

În sens biologic fiecare femeie tânără e viitoare mamă. De aceea, natura a integrat în iubirea bărbatului capacitatea de a o proteja de pericole. Ce e periculos în lumea noastră biologică?

– să rămâi fără mâncare.

– să rămâi fără acoperiș deasupra capului

– alți bărbați, deasemenea sunt un pericol.

2) Aspectul exterior şi sănătatea femeii.

Bărbatul care te iubește va investi în frumusețea şi sănătatea ta. Un bărbat iubitor te va ruga, va negocia, te va impune chiar, să ai grijă de tine, să arăţi întotdeauna bine.Dacă e nevoie va face sport împreună cu ea, o va impune să lase fumatul, alcoolul, o va face sănătoasă şi frumoasă. Pentru că el poartă responsabilitate pentru ea.

3) Continuitatea neamului.

Dacă un bărbat nu-şi dorește copii, el nu iubește cu adevărat. Da, el poate avea frică de necunoscut, poate avea frica de a pierde o oarecare libertate. Însă bărbatul iubitor inconștient tinde să obțină urmași de la obiectul iubirii.

Dacă bărbatul respectă acești trei factori de responsabilitate, atunci iubește cu adevărat.

Bărbatul poate uita să te sune, poate lucra mult, poate uita să-ţi spună cuvinte plăcute pe care le ceri la el, poate uita să te ajute, însă acestea sunt doar un fundal, sunt așteptările tale.

Iubirea adevărată se ascunde în responsabilitatea pentru femeia sa. Nimic mai mult. Aceasta e esența iubirii bărbătești.

5 curiozitati despre barbatii care iubesc

Barbatii in dragoste sunt diferiti fata de femeile care sunt indragostite, pentru ca sa fii mai convinsa in relatia in care te afli, vezi mai jos comportamente pe care le pot avea barbatii intr-o dragoste matura.

Barbatii iubesc femeile indiferente

Stii de ce barbatii iubesc uneori femeile indiferente? Raspunsul este la iveala! Omul este creat ca mereu sa lupte si sa cucereasca, instinctiv el doreste sa devina numarul 1 in toate. Atunci cand apare o femeie indiferenta in fata lui, el isi genereaza ideea ca anume aceasta femeie ar putea sa aiba mai multi parteneri, dintre care ea incearca sa aleaga. In asa fel, in interiorul lui se trezeste instinctul de a deveni numarul unu si astfel incepe sa lupte pentru ea, pentru ca sa-si invinga concurentii.

Barbatii iubesc mai mult decat femeile

Mai curand barbatii iubesc mai mult decat femeile la prima vedere. Barbatii si femeile sunt diferiti in ceea ce priveste aprecierea partenerului si anume:

Prima etapa de selectie a partenerului la barbati este partea vizuala, pe cand la femei este partea intelectuala. Daca este o femeie care arata bine, barbatul imediat poate intra intr-o stare euforica de dragoste, pe cand femeileau nevoie mai intai sa cunoasca acest barbat. Dupa o perioada, barbatii incep sa patrunda in interiorul femeilor si sa inteleaga daca ii mai place de ea sau nu. Concluziile sunt: Barbatii pot sa iubeasca orb mai mult decat femeile, daca femeia inca nu s-a deschis cu totul in fata unui barbat si el inca se afla la prima etapa de indragostire, atunci el orb iubeste acea femeie, deseori, dupa ce o cunoaste mai bine, ar putea sa se dezamageasca. Anume din acest motiv barbatii fac actiuni care necesita mult curaj intru cucerirea unei femei, si daca a cucerit-o, ar putea mai apoi sa uite de acele momente pline de emotii pe care le avea pana atunci.

Barbatii iubesc o singura data

Experienta de iubire este mereu in cunoastere. Si in aminirile barbatului mereu vor fi vii emotiile celei mai mari iubiri, celelalte el le uita si daca ai ajuns sa ai o relatie cu el, dar el candva a avut o iubire mai mare ca cea de acum, atunci amintirile il vor framanta, chiar dupa multi ani traiti impreuna. Solutia este ca iubirea de acum sa fie una mai evoluata, astfel el nu va mai considera ceea ce a fost in trecut o iubire adevarata, va uita de ea si te va iubi pe tine ca pe unica lui iubire.

Barbatii iubesc formele

Barbatilor le place fundul si sanii tai atunci cand sunt mai mari. Motivul este unul instinctiv. Femeia cu fundul mare va naste mai usor si mai sanatos, iar cea cu pieptul mai bogat va hrani mai bine copiii lui.

Ce iubesc mai mult barbatii intr-o relatie?

Barbatii iubesc stabilitatea, au nevoie de o femeie pe care se pot baza. Barbatii iubesc bucuria de a sta linistiti cu prietenii pana seara tarziu. Barbatii iubesc la femei tot, absolut totul ce este intr-o femeie! Privirea, mirosul, suflarea, vocea, parul, gatul, picioarele, zambetul si glumele.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prieteniilor!