Femeia “comodă” întotdeauna e predestinată la singurătate…

În toate revistele pentru femei sau discuțiile pe forumuri totul se rezumă la aceea că: femeia nu ar trebui să-i “mănânce” bărbatului creierul. Că primul lucru pe care îl apreciază bărbatul la femeie este – comoditatea. Ea trebuie să fie draguță, grijulie, înțelegătoare, întotdeauna cu dispoziție bună, iar dacă cumva se va întrista, atunci s-o facă în ciorapi de lână cu o ceașcă de cacao în mână, pe pervazul unui geam, romantic.

Femeia care niciodată nu intră în dispute, e de acord şi suportă totul în tăcere, cu zâmbetul pe buze, nu-şi arată emoțiile negative – aceasta e un analog de calitate a unei păpuși de cauciuc. Cu ea e plictisitor până la scrâșnitul dinților.

Ea e un obiect de interior, mobilă. În casă trebuie să existe mașină de spălat, comodă, draperii. Şi femeia. Fiecare obiect are funcția sa. Femeia – să șteargă mobila de praf, să spele draperiile şi să nu iasă prea mult în evidenţă.

Iar dacă nu-i convine ceva, atunci ar trebui să aleagă momentul, intonația şi cuvintele potrivite pentru a-l anunța pe măria sa bărbatul despre nemulțumirea sa. Şi s-o facă în aşa mod, ca să nu sune nici umbră de pretenție la adresa lui. Și atunci va fi pace și fericire pentru toți, idilă ca în reclama despre iaurt.

Ce se întâmplă în realitate?

Această femeie niciodată nu va provoca în bărbat bătaie în tâmple şi dorința de a face fapte mărețe. Cu ea nu va fi sex fierbinte după împăcare. Acestei femei nu i se vor aduce flori, pentru careva merite.

De aceea, cred că dacă o femeie vrea să aibă un anumit grad de sentimente într-o relație – atunci ar trebui să-i “mănânce” bărbatului creeirul. O altă întrebare este cum să faci aceasta corect. Să faci isterie pentru tot – nu e bine, asta e calea directă în iad și singurătate alături de pisici.

Femeia are dreptul şi chiar e obligată să facă uneori capricii. Să nu fie de acord cu ceva, să dorească ceva, să-şi spună opinia, să-şi umfle buza. 

Uneori în relație e nevoie de puţină gelozie, emoționalitate, dorințe proprii şi spațiu personal. Bărbatul trebuie să ştie că dacă ceva, nu te vei sinucide, ci vei găsi ce să faci. Atunci şi el va avea stimul să-ţi facă lucruri bune şi plăcute.

Toate aceste fraze “Da, scumpule? Cum spui, scumpule..” astea sunt ca mâncarea fără sare. Benefică, dar care nu-ţi aduce nicio plăcere. La orice miros de chili bărbatul neapărat va gusta o linguriță de curry. De aceea, dragi femei – fiți un pic de curry. “Mâncați-le” creierul.

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!