Iată cum poți ascunde banii! Nici un hoț nu va îndrăzni să-i caute în acest loc!

Unde să-ţi ascunzi banii?

Pentru început – cel mai evident lucru. Când mergi la cumpărături nu pune portofelul sau geanta în coș. În orice moment poți fi distrasă de cineva, pentru că hoții lucrează singuri, iar în continuare e doar o tehnică de câteva secunde pentru a-ţi fura bunurile.

Pentru a nu atrage hoții îţi dau un sfat: nu număra banii în public! În nici un caz nu plăti pentru călătorii sau cumpărături scormonind prin portofel. Pregătește-ţi suma necesară din timp şi pune-o în diferite buzunare.

De multe ori când pleci în excursii sau călătorii nu ştii unde să pui banii… Există o metodă excelentă. Poți pune banii în interiorul unui absorbant.

De ce această metodă este sigură şi comodă?

Pentru că hoțul îţi poate fura geanta sau portofelul în speranța că va găsi acolo banii ascunși. Însă să-ţi scoată absorbantul din buzunar sau ascuns printre lucruri, cu siguranță nu va încerca. Fiind la odihnă această metodă m-a salvat nu o singură dată.

O altă metodă ar fi să ascunzi banii în lenjeria de corp (sutien, chiloței), într-un buzunărel cusut special pentru acest caz.

La final vreau să-ţi spun o parabolă …

Un om foarte bogat a venit la un preot. Ceasul scump care-l avea pe mână, strălucea mai tare decât crucea de pe sutană. Şi a întrebat omul:

– Părinte, am câștigat destui bani, sunt un om respectat, pot face tot ce-mi doresc, însă în suflet am un gol … De ce mă simt aşa?

Preotul a zâmbit și i-a spus:

– Cunosc oameni, cărora le este suficientă hrana slabă şi posibilitatea de a se ruga și acești oameni sunt mai fericiți decât copiii. Pentru că fericit nu e cel care are mult, ci cel căruia îi este suficient. 

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!